Καλεσμένη της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» ήταν η Κατερίνα Γκαγκάκη. Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για την πρεμιέρα του TV Queen, όπου θα είναι σύμβουλος της σχολής, τον Νίκο Κοκλώνη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Συνέβη τις τελευταίες μέρες. Η δυσκολία μου στο να υπογράψω δεν είναι τα άστρα, αλλά πώς θα τα συνδυάσω με όλα τα υπόλοιπα. Χθες έπαθα πρώτη φορά κρίση πανικού. Η καθυστέρηση είναι επί τούτου. Προφανώς θα είμαι, αλλά με κάποιες σκέψεις και με έναν ρόλο διαφορετικό από αυτόν που φανταζόταν η παραγωγή.

Βλέπω ότι η γυναικεία ενδυνάμωση είναι σαν να τα λένε κάποιες γυναίκες σε συνέδρια και να τελειώνει εκεί. Οπότε είπα ότι θέλω να πω και αυτά και να πω στις υποψήφιες ότι ακόμα και το στερεότυπο του τρέιλερ μπορεί να σταματήσει να διαιωνίζεται και πρέπει οι γυναίκες να υποστηρίζουν γυναίκες.

Το λένε ότι επειδή βάλανε μόνο γυναίκες θα δημιουργήσουν θέμα. Και μόνο άντρες να έμπαιναν δεν θα δημιουργούσαν μικρότερο θέμα.

Όλες οι διαγωνιζόμενες είναι ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Πήγα στη φωτογράφησή τους και είδα μία κοπέλα που έπρεπε να πει κάποια πράγματα και αισθανόταν άβολα. Μία άλλη κοπέλα ήταν χρόνια παρουσιάστρια στην Κρήτη.

Θεωρώ ότι η Ιωάννα αδικήθηκε με τον τρόπο που ήρθε στην Αθήνα και πλασαρίστηκε ως Μενεγάκη της Κρήτης και ξαφνικά ήταν σε άμυνα μία ολόκληρη χρονιά. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ να τη δω.

Το έχω κάνει κι εγώ με την Ελεονώρα Μελέτη.

Τον Ανδρέα τον παρακολουθώ. Ό,τι και να πεις, έχει σημαδέψει την ελληνική τηλεόραση. Έχει ένα χαρακτηριστικό που υποκλίνομαι, η μόρφωση και η παιδεία. Πιστεύω ότι δεν έχει σταματήσει να είναι ένας εκρηκτικός άνθρωπος και όσο περνούν τα χρόνια δεν σε νοιάζει. Είναι ένας ευφυής άνθρωπος. Είμαι έτοιμη για διάλογο, όχι για καβγά. Εκείνη την ώρα βέβαια μπορεί να μου γυρίσει το μάτι. Κι εγώ απρόβλεπτος χαρακτήρας είμαι, αλλά θα προσπαθήσω να μην είμαι τόσο πολύ και δεν μπορούμε να λέμε ότι όλα είναι της στιγμής.

Θα σ' το πω πολύ ειλικρινά, ο Νίκος Κοκλώνης με έκανε να γυρίσω στην τηλεόραση. Πάντα έχω αμφιβολίες. Το έμαθα από μία εκπομπή. Κάποια στιγμή μου έστειλε ένα πολύ γλυκό μήνυμα "θα ‘ρθεις;". Του απάντησα ότι προσπαθώ να το δομήσω για να είμαι. Επειδή είμαι ψυχαναγκαστική, από τη στιγμή που μου στέλνεις τέτοιο μήνυμα καταπιέζομαι.

Aνακαλύπτω ότι η τηλεόραση εξακολουθεί να έχει μεγάλη βαρύτητα σε πολύ κόσμο», ανέφερε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

«Τα δημοσιεύματα που λένε ότι είναι κοντά η Έλενα Χριστοπούλου είναι ακριβή», ήταν το spoiler της για το TV Queen.

Για την Ελένη Μενεγάκη είπε: «Με ρωτάνε συνέχεια, γιατί πρέπει να έχω άποψη; Αν η γυναίκα το αποφάσισε γιατί πρέπει να έχουμε όλοι άποψη; Είναι σε μία φάση ζωής και καριέρας που έχει τόσο μεγάλη σημασία τι θα κάνει. Φαντάζομαι ότι είναι πολύ πιο απλά και χαλαρά τα πράγματα. Δεν ξέρω αν υπάρχει ανάγκη να υπάρχει παρουσιάστρια σαν την Ελένη. Δεν έχω δει να έχει βγει άλλη. Η Ελένη έχτισε αυτό που έχτισε σε μια διαφορετική περίοδο».

Τι χάρη ζήτησε από την Ελένη Τσολάκη;

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0t3wvu4uzep)