Λίγες ώρες πριν πραγματοποιήσει την τηλεοπτική της επιστροφή με το «Tv Queen», η Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και το ένθετο «Secret» της εφημερίδας Παραπολιτικά.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια μίλησε για τα επικριτικά σχόλια και τις συμβουλές που έχει δεχθεί μέχρι σήμερα.


Έχεις δεχθεί πολλά επικριτικά σχόλια κατά καιρούς… Πως το αντιμετωπίζεις;

«Όλα μέσα στη ζωή είναι. Έχω αποδεχθεί πια ότι δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Επιπλέον, είναι και ακόμα ένας λόγος να θες να γίνεις καλύτερος. Να δείξεις στον εαυτό σου ότι εξελίσσεσαι – αν όχι να αποδείξεις σε κάποιους ότι έπεσαν έξω στην εκτίμηση τους για σένα».


1-iwanna-maleskoy-synenteyxh-secret-efhmerida-parapolitika-tv-queen

Ποια ήταν η αγαπημένη σου παρουσιάστρια όταν ήσουν μικρή;

«Δεν ήταν αγαπημένη συνήθεια της οικογένειας μου η τηλεόραση όταν ήμασταν μικρά (σ.σ. τα αδέλφια μου και εγώ). Ποιος θα φανταζόταν ότι θα γινόταν plot twist μελλοντικά και θα ασχολούμουν επαγγελματικά με την τηλεόραση; Στη συνείδηση μου, από παιδί, υπήρχαν δυο παρουσιάστριες: Ρούλα Κορομηλά και μετέπειτα Ελένη Μενεγάκη».


Ποια είναι η συμβουλή που σου έχουν δώσει και κρατάς ως τώρα;

«"Χαιρέτα καβαλάρης, για να σε χαιρετούν όταν ξεπεζέψεις". Αυτό είναι τρόπος ζωής μου, δεν είναι απλώς συμβουλή που κουβαλάω μέσα μου. Και μόνο σε καλό μού έχει βγει. Να είμαι προσγειωμένη και να σέβομαι. Ο χρόνος επιστρέφει συμπεριφορές. Κι εγώ έχω υπομονή και πίστη».