Έξαλλος ο Ηλίας Ψινάκης με τη Μαίρη Συνατσάκη, η οποία, όπως είπε, τον εμφάνισε ως βιαστή για να πουλήσει ρουχαλάκια. Ο μάνατζερ εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου ως guest κριτής στη θέση της Δέσποινας Βανδή, καθώς η τραγουδίστρια κάνει περιοδεία στην Αυστραλία.

Δείτε ακόμη - Έξαλλη η Κατερίνα Λιόλιου "άδειασε" δημόσια τον Ηλία Ψινάκη: Επιφυλάσσομαι για τη συμπεριφορά του

Είχα αρνητική γνώμη για εσάς, γιατί δεν πήγαινα και δεν πάω τη γυναίκα σας

Αμέσως μετά την εμφάνιση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και του Ίαν Στρατή, ο Ηλίας Ψινάκης «πήρε φωτιά». «Δεν σας είχα δει ποτέ live -μόνο στο Ίντερνετ- και είστε καταπληκτικός. Μου είστε πάρα πολύ συμπαθής και σας εκτίμησα πάρα πολύ. Είχα αρνητική γνώμη για εσάς, γιατί δεν πήγαινα και δεν πάω τη γυναίκα σας, βασικά. Για δικούς μου λόγους, μου είχε κάνει κάτι με το metoo. Είστε πραγματικά καταπληκτικός, έμεινα», ανέφερε ο guest κριτής του «J2US», με τον Ίαν Στρατή να μη δίνει καμία απάντηση και να χαμογελάει.

«Άρα, ούτε κι εμένα», αποκρίθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, καθώς είναι από τις πρώτες Ελληνίδες που βγήκαν δημόσια και μίλησαν για το #metoo, με τον Ηλία Ψινάκη να της απαντάει πως εκείνη τη συμπαθεί και μάλιστα πάρα πολύ.

Οι γυναίκες που έχουν παλέψει για το metoo αξίζουν αγάπη και όχι αντιπάθεια

Αφού τελείωσε την κριτική του ο Ηλίας Ψινάκης, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν θέλησε να μείνει σιωπηλή, όπως ο Ίαν Στρατής. «Είναι ξεκάθαρα τα συναισθήματά μου και είναι πολύ άσχημο να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως το metoo, ως επιχείρημα για να μη συμπαθούμε κάποιον. Οι γυναίκες που έχουν παλέψει για το metoo αξίζουν αγάπη και όχι αντιπάθεια. Η βαθμολογία δεν έπρεπε να είναι έξι, αλλά μηδέν, γιατί είναι μεσοβέζικο, εφόσον υπάρχει πιο ξεκάθαρη λύση».


Η σκληρή κριτική που είχε δεχτεί ο Ηλίας Ψινάκης από τη Μαίρη Συνατσάκη

Ο Νίκος Κοκλώνης ζήτησε από τον Ηλία Ψινάκη να ξεκαθαρίσει τη θέση του για τα όσα είπε νωρίτερα και να αποσαφηνίσει ότι δεν αναφερόταν στο metoo γενικότερα, αλλά σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό. Ο Ηλίας Ψινάκης τότε μίλησε για το περιστατικό στο παρελθόν με την Κατερίνα Λιόλιου, όταν ο μάνατζερ είχε δείξει το μπούστο της, και τη σκληρή κριτική που είχε δεχτεί τότε από τη Μαίρη Συνατσάκη.

«Η σύζυγος του κ. Στρατή άρχισε ένα metoo που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όλοι με έλεγαν βιαστή. Η κ. Λιόλιου με την επέμβαση της κυρίας αυτής -δεν χρειάζεται να λέμε και ονόματα- κι έχοντας το metoo ως σημαία... Η κ. Λιόλιου για μία εβδομάδα έκλαιγε, γιατί όλοι της την είχαν πέσει. Το metoo είναι πολύ καλό και σωστό, απλά ευτελίζεται με μερικούς ανθρώπους που το εκμεταλλεύονται για να πουλήσουν δυο ρουχαλάκια», είπε ο Ηλίας Ψινάκης.

Ο Ηλίας Ψινάκης εξήγησε τους λόγους που δεν συμπαθεί τη Μαίρη Συνατσάκη

Λίγη ώρα μετά το τέλος του σόου, ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες κι εξήγησε πιο αναλυτικά τους λόγους που δεν συμπαθεί τη Μαίρη Συνατσάκη. Ο γνωστός μάνατζερ ανέφερε το σκηνικό όταν είχε δείξει το μπούστο της Κατερίνας Λιόλιου στο «X-Factor» και δήλωσε: «Δεν είναι θέμα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου. Το πρόβλημα που είχα εγώ ήταν με την κυρία αυτή, που έχει παντρευτεί ο coach της, ο κ. Στρατής, ο οποίος και είναι υπέροχος και μεγάλος καλλιτέχνης. Ο κ. Στρατής δεν ενοχλήθηκε (σ.σ.: με αυτό που είπα), αντέδρασε πάρα πολύ έξυπνα, είπε “ψηφίστε μας” και είναι πολύ κύριος».

Εγώ θεωρώ ότι είναι πρόστυχο για να πουλήσεις δυο ρουχαλάκια να χρησιμοποιείς ένα τόσο σπουδαίο και ιερό κίνημα. Δεν πρέπει να το πιάνεις στο στόμα σου, αυτό βοηθάει μόνο, δεν μπορεί να πουλάει ρουχαλάκια αυτό το κίνημα

«Όλα αυτά που είχε πει η κ. Συνατσάκη τότε θεωρείτε πως ήταν άδικα προς το πρόσωπό σας;» ρώτησε μία ρεπόρτερ, με τον Ηλία Ψινάκη να απαντάει: «Όχι, ήταν πρόστυχο. Όχι προς το πρόσωπό μου, εμένα δεν με νοιάζει. Άρχισε, όμως, με τα metoo, ως ο σταυροφόρος των metoo, να με λέει εμένα “βιαστή” και αρχίζουν να κράζουν και να βρίζουν όλοι την κ. Λιόλιου, η οποία για μία εβδομάδα έκλαιγε και κρυβόταν μέσα στο σπίτι της. Γιατί, μάλλον, δεν αντιμετώπισε τον δράκο του Σέιχ Σου, όπως έπρεπε, για να τον βάλει στη θέση του... Εγώ θεωρώ ότι είναι πρόστυχο για να πουλήσεις δυο ρουχαλάκια να χρησιμοποιείς ένα τόσο σπουδαίο και ιερό κίνημα. Δεν πρέπει να το πιάνεις στο στόμα σου, αυτό βοηθάει μόνο, δεν μπορεί να πουλάει ρουχαλάκια αυτό το κίνημα».

Η απάντηση της Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη έδωσε την απάντησή της το πρωί της Κυριακής μέσα από story στον προσωπικό λογαριασμό της στο Ιnstagram, η οποία επέμεινε πως η συμπεριφορά του Ηλία Ψινάκη προς την Κατερίνα Λιόλιου ήταν σεξιστική και τόνισε πως αν ήθελε μόνο να πουλάει τα ρούχα της, δεν θα μιλούσε καν.
«Η δικαιολογία περί προσυνεννόησης -αν υπήρξε- δεν ακυρώνει την πράξη. Ένας άνδρας ανοίγει το μπούστο μιας γυναίκας και μετά τη γυρίζει και το κατεβάζει σε κοινή θέα και όλα αυτά σε μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα υψηλής τηλεθέασης. Το σχόλιό μου για σεξισμό και χειρονομίες φαντάζομαι είναι προφανές. Το δεύτερο είναι η επιρροή του κ. Ψινάκη σε θέματα lifestyle εδώ και πολλά χρόνια. Σκέφτομαι, λοιπόν, πως αν ενδιαφέρεσαι να πουλήσεις τα ρουχαλάκια σου, χρειάζεσαι τον καλό του λόγο και όχι την αντιπάθειά του. Είναι προφανές πως αν ο στόχος μου ήταν τα ρουχαλάκια μου, θα έπρεπε να μείνω σιωπηλή».