Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη πρόβα της ελληνικής αποστολής της φετινής Eurovision στη σκηνή του Malmö Arena στη Σουηδία.

Η άψογη ερμηνεία, η ευρηματική σκηνική παρουσία, την οποία επιμελήθηκε ο creative director Φωκάς Ευαγγελινός, η χορογραφία και το movement direction που έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), αποτυπώθηκαν στην πρώτη πρόβα και το αποτέλεσμα ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της ομάδας.

Μάλιστα, από την πρώτη στιγμή το #Eurovisiongreece μπήκε στα trends του Twitter (X) και όλοι σχολίασαν με άκρως θετικό πρόσημο την εμφάνιση της Ελληνίδας εκπροσώπου στη σκηνή του διαγωνισμού.

1-marina-satti-eurovision-2024-proba-1


Κατά τη διάρκεια της πρόβας η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης και Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και η Ερασμία Μαρκίδη, που τη συνοδεύει στα φωνητικά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή, όπου παρουσίασαν για πρώτη φορά το «Ζάρι».

satti-prova1__1_
satti-prova1__2_
satti-prova1__3_
satti-prova1__4_
satti-prova1__5_
satti-prova1__6_
satti-prova1__7_


Τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη πρόβα, ενώ την Πέμπτη 9 Μαΐου η Μαρίνα Σάττι θα λάβει μέρος στον δεύτερο ημιτελικό. Ο τελικός του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου 2024. Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα βρίσκεται στην όγδοη θέση των προγνωστικών για τον τελικό νικητή της Eurovision.

Eurovision 2024 και Μαρίνα Σάττι: Οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο για την πρώτη πρόβα

Η Μαρίνα Σάττι λίγο πριν βγει στη σκηνή για την πρώτη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής.

oddsf



Δείτε τις αντιδράσεις στο Twitter: