Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, το «Shopping Star» και τη Μαρίνα Σάττι, δίνοντας μάλιστα και την άποψή της στις στιλιστικές επιλογές που έκανε για το βίντεο κλιπ για το «Ζάρι».

Το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star».

«Περνάμε πάρα πολύ ωραία στο Shopping Star, δόξα τω Θεώ όλα καλά», είπε αρχικά, για την εκπομπή που παρουσιάζει, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.


Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Υπάρχει μία συμπάθεια με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Για τα καλά σχόλια που κάνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την ίδια, Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε: «Υπάρχει μία συμπάθεια και μία εκτίμηση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και από τις δύο πλευρές. Σίγουρα θα συνεργαζόμουν μαζί του κάποια στιγμή με μεγάλη μου χαρά. Ειδικά με ανθρώπους που είναι επαγγελματίες και ξέρουν τη δουλειά τόσα πολλά χρόνια, έχεις να μάθεις πάρα πολλά πράγματα από αυτούς».


Μου αρέσουν πάρα πολύ οι στιλιστικές της επιλογές της Μαρίνας Σάττι

Τέλος, για την Μαρίνα Σάττι που εκπροσωπεί την Ελλάδα στη φετινή Eurovision, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σημείωσε: «Η Μαρίνα Σάττι είναι μία καλλιτέχνης που, απ’ όσο γνωρίζω από κοινούς μας συνεργάτες, δουλεύει τα πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος και τα δίνει όλα. Της εύχομαι καλή επιτυχία, με τη νίκη και να το χαρεί», ανέφερε το μοντέλο και παρουσιάστρια, σε σχετική ερώτηση.

«Μου αρέσουν πάρα πολύ οι στιλιστικές της επιλογές στο βίντεο κλιπ. Πρέπει να καταλάβουμε κάποια στιγμή ότι οι άνθρωποι που έχουν διαφορετική αισθητική και απευθύνονται ενδεχομένως σε άλλα κοινά δεν συνάδουν πάντα με τους κοινούς κανόνες και τα δεδομένα. Είναι ωραίο να βλέπουμε άλλες εικόνες», σημείωσε κλείνοντας η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: