Η Χριστίνα Παππά μίλησε στη Λιλή Πυρράκη και στο Breakfast@Star και μίλησε για τη σχέση με τη νύφη της Άννα Μπεζάν και τις προτάσεις που δέχεται για να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Αρχικά η Χριστίνα Παππά εξομολογήθηκε: «Η σχέση μας με την Άννα πήρε χρόνο, δεν ήταν έτσι από την αρχή. Πέρασε μία δυνατή επιλόχειο κατάθλιψη, οπότε της έδωσα χρόνο και σιγά-σιγά άρχισα να της μιλάω. Της είχα πει: “θέλεις να σε δω σαν νύφη μου ή σαν κόρη μου;”. Της έλεγα μία συμβουλή και στην αρχή είχε άρνηση, μετά μου έλεγε: πόσο δίκιο έχεις», δηλώνει η Χριστίνα Παππά.

«Είναι ένα ταλαιπωρημένο και άξιο κορίτσι, γι’ αυτό και την αγαπώ. Τη θεωρώ κόρη μου πλέον. Και να έβλεπα κάτι αρνητικό, δεν θα το έλεγα στον γιο μου», πρόσθεσε στη συνέχεια η Χριστίνα Παππά.

«Είμαστε σε συζητήσεις με τη Τζο Τόγκου για το Real Housewives. Είχα πει όχι σε καθημερινό σήριαλ πριν από 2 χρόνια και το μετάνιωσα, στεναχωρήθηκα και έκλαψα. Είχα κάνει και μία συζήτηση για μία εκπομπή, όμως άλλαξαν τα στελέχη του συγκεκριμένου καναλιού και δεν τη συνεχίσαμε», αποκαλύπτει στη συνέχεια η Χριστίνα Παππά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0y6lgta8o9l)