Τη θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση πως το νεαρό μοντέλο Ερμής Καραγιάννης, που τον γνωρίσαμε μέσα από τις audition του GNTM 3, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του. Μάλιστα, νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε ακόμα: Ερμής Καραγιάννης: Αυτοκτόνησε το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτης του GNTM

Συγκεκριμένα, η φίλη του Ρένια Τσακίρη μίλησε για τον θάνατο του καρδιακού της φίλου στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι ο ίδιος αυτοκτόνησε την περασμένη Πέμπτη. Το μοντέλο και πρώην διαγωνιζόμενος του «GNTM» ζούσε με τον πατέρα του, ο οποίος προσπάθησε να τον σώσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

«Δεν μας πήγε ποτέ το μυαλό», λέει η φίλη του Ερμή Καραγιάννη

«Αυτοκτόνησε τη μέρα που έπαιζε ο Ολυμπιακός και προκρίθηκε, την περασμένη Πέμπτη. Έγινε όλο τόσο ξαφνικά. Έκανε κάποιους φίλους του delete από το Instagram και κάποιους άλλους block. Σαν να μας λέει αυτό ήταν, τέλος. Δεν μας πήγε ποτέ το μυαλό.

Ήταν χάλια ψυχολογικά, μου έλεγε ότι δεν τον γεμίζει τίποτα, δεν είχε νόημα η ζωή του. Δεν μπορούσε να βρει σύντροφο, προσπαθούσα να τον ηρεμήσω. Δεν περιμέναμε ποτέ να έρθει στα αυτιά μας ότι αυτοκτόνησε ο Ερμής. Προσπάθησε ο πατέρας του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του…», αποκάλυψε η φίλη του Ερμή Καραγιάννη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1a18zwsabbl)