Την Παυλίνα Βουλγαράκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Η  ταλαντούχος τραγουδίστρια και τραγουδοποιός μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της.


Παυλίνα Βουλγαράκη: Είμαι πολύ αναποφάσιστη, παρορμητική και ευαίσθητη

«Η τρέχουσα ψυχολογική μου κατάσταση δεν ξέρω πώς είναι. Είμαι πολύ αναποφάσιστη, παρορμητική και ευαίσθητη. Μικρή ήμουν συνέχεια πάνω σε δέντρα και προσπαθούσα να μπω σε στοιχειωμένα σπίτια και με μάζευε η Αστυνομία. Είχα μεγάλη φαντασία ως παιδί και αρκετά υπαρξιακά ερωτήματα. Είχα πάθει ‘εμμονή’ με το πού πάνε οι άνθρωποι όταν πεθαίνουν. Όταν συνειδητοποίησα ότι αυτά που σκέφτομαι δεν ακούγονται, ήταν πολύ κουλό», δήλωσε αρχικά η Παυλίνα Βουλγαράκη.


Οι γονείς μου είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος να πληρώνουν φροντιστήρια

«Στην τρίτη λυκείου άραζα σε ένα δέντρο την ώρα που έπρεπε να είμαι στο μάθημα. Όταν μου είπαν οι γονείς μου ότι δεν υπάρχει λόγος να πληρώνουν φροντιστήρια, με έπιασε ένα αίσθημα ευθύνης κι άρχισα να διαβάζω», συμπλήρωσε στη συνέχεια η τραγουδοποιός.


Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή της;

«Ο έρωτας για μένα είναι ένα δράμα, ζω από αυτό. Στον σύντροφό μου με εκνευρίζει ότι είναι άσχετος με τον χώρο, δεν ξέρει κανέναν. Πρώτα έκανα επιτυχία στο τραγούδι και μετά κατάλαβα ότι ασχολούμαι με αυτό το πράγμα».


Το τραγούδι ήταν ένας τρόπος να επικοινωνήσω

«Έχω τάση για απομόνωση, το τραγούδι ήταν ένας τρόπος να επικοινωνήσω. Όταν ξεκίνησα είχα πολλές κρίσεις πανικού, ήταν πολύ δύσκολο και ακύρωνα αρκετά live. Η Δήμητρα Γαλάνη είναι για μένα ο νούμερο ένα άνθρωπος σε αυτό τον χώρο, έχω πάρει πολλά, την έχω ξεπατικώσει ολόκληρη», εξομολογήθηκε η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Με τον καθρέφτη μου δεν έχω ιδιαίτερη σχέση

«Με τον εαυτό μου έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας. Με τον καθρέφτη μου δεν έχω ιδιαίτερη σχέση, βαριέμαι. Όταν είμαι πιεσμένη πάω σε έναν πλάτανο στον Υμηττό», ανέφερε κλείνοντας η Παυλίνα Βουλγαράκη.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: