Η Κατερίνα Λέχου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για μια σπάνια τηλεοπτική της συνέντευξη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την Παιδεία στη σημερινή εποχή, τον λόγο που δεν έκανε παιδιά ενώ έκανε και μία αποκάλυψη για τον γάμο που δεν γνωρίζαμε.

Για τις αρνητικές συμπεριφορές των ανθρώπων και τις γυναικοκτονίες, η ηθοποιός ανέφερε: «Με θλίψη βλέπω ότι το πνεύμα μας δεν εξελίσσεται και πάρα πολλά αρνητικά πράγματα είναι καταγεγραμμένα στο DNA μας και δεν μπορούν να ξεριζωθούν. Θέλει πολύ βαθιά ενδοσκόπηση, αλλαγή εκ βάθρων της Παιδείας. Πιστεύω στην Παιδεία και δεν εννοώ τα σχολεία, εννοώ την Παιδεία».

Για αυτό δεν έκανα παιδιά

Και προχώρησε αποκαλύπτοντας: «Ίσως γι΄ αυτό δεν έκανα παιδιά, ένιωθα αφενός ανασφαλής σε σχέση με εμένα, στο τι θα τους εμφυσήσω και ότι αφετέρου όλο αυτό το γύρω είναι δύσκολο. Το να είσαι γονέας είναι το πιο δύσκολο έργο από όλα. Όλα τα άλλα μπορείς να τα καταφέρεις».

Επιπροσθέτως, σημείωσε ότι νιώθει πολύ μεγάλη ευθύνη ακόμη και με τα ανίψια της: «Κάθε φορά που μου ζητάνε τα ανίψια μου τη γνώμη μου έχω μια αγωνία και λέω: "Παναγία μου, βοήθησέ με να πω κάτι που θα αξίζει τον κόπο, κάτι που να έχει νόημα, κάτι που να μην τους κάνει κακό. Αν δεν τους κάνει καλό, τουλάχιστον να μην είναι για κακό". Έχω τρομερό αίσθημα ευθύνης».

Η αποκάλυψη για το γάμο που δεν γνωρίζαμε

Σε σχετική ερωτήση, η Κατερίνα Λέχου απάντησε: «Δεν ξέρω αν η παρουσία ενός παιδιού θα άλλαζε την σχέση μου με τον σύζυγό μου, ωστόσο αυτό έχει γίνει και με την παρουσία ενός κατοικίδιου, του σκύλου μας.

Η σχέση μου με τον σύζυγό μου είναι απόφαση, σύνδεση, υπάρχει αγάπη, ότι θέλω να προχωρήσουμε μαζί αυτό το μονοπάτι. Με βοήθησε πολύ η ψυχοθεραπεία που κάνω. Ο ψυχίατρος μου μου είπε πως δεν πρόκειται να αλλάξω, αλλά θα αρχίσω να καταλαβαίνω τον εαυτό μου».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1cnakdo18rt)