Ο Μιχάλης Σαράντης και η Μαίρη Μηνά χθες Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 βάφτισαν την 1,5 έτους κόρη τους. Η μικρή τους πήρε διπλό όνομα, Βασιλική-Γλυκερία, με τις οικογένειες και τους φίλους του ζευγαριού να βρίσκονται δίπλα τους.

Δείτε ακόμη - Μαίρη Μηνά για Μιχάλη Σαράντη: "Υπήρχε κάτι έντονο όταν γνωριστήκαμε, που κανείς από τους δύο δεν μπορούσε να δεχτεί" (Βίντεο)

Το ζευγάρι επέλεξε να κάνει μια λιτή τελετή. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα μεγάλο ξέφρενο πάρτι δίπλα στην παραλία. Εκεί βρέθηκε και ο Γιώργος Καράβας με τη σύζυγό του, ο οποίος δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες.


Μιχάλης Σαράντης και Μαίρη Μηνά: Οι ευχές των celebrities για την κόρη τους

Με μια κοινή ανάρτηση από τη βάφτιση της μικρής τους, το ζευγάρι δέχτηκε «βροχή» από ευχές και σχόλια.

«Να το ακούει πάντα καθαρά από χείλη που την αγαπούν», έγραψε η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

«Να 'ναι γερή, παιδιά. Όλο το φως», σχολίασε η Ναταλία Γερμανού.

Μιχάλης Σαράντης και Μαίρη ΜηνάΜιχάλης Σαράντης και Μαίρη Μηνά: Οι φωτογραφίες με την κόρη τους

Η κόρη του ζευγαριού ήρθε στη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2022. Το ζευγάρι δεν συνηθίζει να αναφέρεται ανοιχτά για την προσωπική τους ζωή. Μια στάση την οποία έχουν επιλέξει και για τα social media, καθώς οι φωτογραφίες που μοιράζονται από την καθημερινότητά τους είναι ελάχιστες.

Ο Μιχάλης Σαράντης φαίνεται πως είναι πιο ενεργός στο instagram, εκφράζοντας μέσα από τις φωτογραφίες του την αγάπη προς την κόρη του.1-sarantis-mhna-kori-photos-instagram-3
1-sarantis-mhna-kori-photos-instagram-5
1-sarantis-mhna-kori-photos-instagram-1
1-sarantis-mhna-kori-photos-instagram-2