Σε λίγες μέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς. Όσοι γνωρίζουν το ζευγάρι ήταν σίγουροι πως οι δυο τους σύντομα θα επιδίωκαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και να χαρίσουν ένα αδερφάκι στον 17 μηνών γιο τους, Βλάσση. Όσον αφορά το φύλο του μωρού δεν το γνωρίζει κανείς καθώς και οι δύο το κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό. 

«Είμαι έτοιμη για το μαιευτήριο. Δεν έχω άγχος, αγωνία έχω και ανυπομονησία. Ο γιος μου ξέρει ότι είναι μωρό, φιλάει την κοιλίτσα μου. Μέχρι εκεί. Δεν ξέρω τι περιμένει, γιατί είναι μωράκι και αυτός, είναι 17 μηνών.

Το φύλο του μωρού είπαμε να το κρατήσουμε έκπληξη» είπε η ίδια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλώντας προ ημερών στις κάμερες που βρέθηκαν στα εγκαίνια του ανακαινισμένου Green Park του συζύγου της ενώ αποκάλυψε πως στο πρώτο της παιδί φρόντισε να γεννήσει με τον ωροσκόπο που προτιμούσε: «Το ζώδιο δεν το ορίζεις. Τι να κάνεις, να του αλλάξεις τον μήνα; Δε γίνεται. Τον ωροσκόπο μπορείς. Τον πείραξα τον ωροσκόπο στο πρώτο μου παιδί. Ήταν καισαρική, Θα γινόταν Αιγόκερως αλλά του βάλαμε και λίγο Δίδυμο να γίνει πιο spicy. Με την ώρα που βόλευε τον γιατρό θα είχε ωροσκόπο Αιγόκερω αλλά λέω άστο».