Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» συζητήθηκε η φερόμενη σχέση μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά. Ο Πάνος Κατσαρίδης, σε συνέντευξή του στο MEGA, αποκάλυψε ότι γνωρίζει προσωπικά τον Γιώργο Λιάγκα και επιβεβαίωσε πως ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 και η Μαρία Αντωνά κάνουν αρκετή παρέα εδώ και καιρό.

Μάλιστα, ο Πάνος Κατσαρίδης ανέφερε ότι στα γενέθλια του Γιώργου Λιάγκα που ήταν πριν δυο περίπου εβδομάδες, η Μαρία Αντωνά ήταν εκεί.

«Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Γιώργο Λιάγκα να πρωταγωνιστεί σε μια τέτοια ιστορία. Από τότε που χώρισε έχει φροντίσει να προφυλάξει την προσωπική του ζωή…», ανέφερε αρχικά.

Μάλιστα συμπλήρωσε: «Κάνουν πάρα πολύ παρέα. Ο Γιώργος με τη Μαρία κάνουν παρέα, πολλή. Κι εγώ έχω βρεθεί μαζί τους. Κι εγώ την έχω γνωρίσει, και είναι ένα πάρα πολύ καλό κορίτσι, και τη συμπαθώ πάρα πολύ, έχει πάρα πολλή πλάκα. Είναι όλα καλά. Ότι βγαίνουν, βγαίνουν οι άνθρωποι. Δε κρύβονται. Φιλικά; Ποιος ξέρει;…

Ένας ελεύθερος άντρας, κάνει παρέα με μια ελεύθερη γυναίκα, είναι επώνυμοι, τους βλέπουν έξω… Πριν δυο εβδομάδες ο Γιώργος είχε τα γενέθλιά του. Ήμουν εκεί και η Μαρία Αντωνά ήταν εκεί. Ήταν 20 άτομα. Αφού σας λέω ότι κάνουν παρέα. Κάνουν παρέα και περνάνε όμορφα».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1vhbgykf2c9)