Ο Γιώργος Κρικοριάν κάνει ψυχοθεραπεία στον Χάρη Χριστόπουλο στην ενότητα «Ψυχολογίες», της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Για την καθημερινότητά του με τα παιδιά του μίλησε ο γνωστός φωτογράφος.

Δείτε ακόμη - Ανίτα Μπραντ: "Μόλις γέννησα το πρώτο παιδί έπαθα επιλόχειο κατάθλιψη, είναι μεγάλη αλλαγή για μια γυναίκα"


Χάρη Χριστόπουλος: Ψυχολογικά είμαι ευτυχής, με τα πιτσιρίκια μου

«Αυτόν τον καιρό ψυχολογικά είμαι ευτυχής, με τα πιτσιρίκια μου είναι μία νέα πίστα. Τα χαρακτηριστικά μου με περιγράφουν είναι το χιούμορ, το δράμα και η απαισιοδοξία», είπε αρχικά ο Χάρης Χριστόπουλος.

Υπήρξα αμετανόητος εργένης - Με την Ανίτα ήταν έρωτας

«Είχαμε ένα μπακάλικο στη γειτονιά μας, ο μπακάλης μάς έβαζε στην καρότσα σε ένα ημιφορτηγό και μας πήγαινε για μπάνιο. Ο έρωτας είναι ένα αίσθημα που δεν είναι φυσιολογικό, παθαίνεις τρέλα. Στον έρωτα θέλεις τον άλλο, στην αγάπη θέλεις το κάλο του άλλου. Υπήρξα αμετανόητος εργένης, δεν είχα σκεφτεί ποτέ να κάνω οικογένεια. Με την Ανίτα ήταν έρωτας, άνοιξε η πόρτα και εκείνη την στιγμή είδα αυτό που είχα φανταστεί για μία σύντροφο», δήλωσε στη συνέχεια ο γνωστός φωτογράφος.

«Ο πιο συχνός λόγος διαφωνίας μας με την Ανίτα είναι ότι δεν είμαι αυτό που θέλει»

Είμαι τυχερός γιατί νιώθω αγάπη

«Μετά τα παιδιά "σκοτωνόμαστε" με την Ανίτα, "παίζουμε μπουνιές" όλη μέρα. Είμαι τυχερός γιατί νιώθω αγάπη, όταν φύγει ο έρωτας σου λείπει. Ο πιο συχνός λόγος διαφωνίας μας με την Ανίτα είναι ότι δεν είμαι αυτό που θέλει. Εγώ είμαι Ταύρος και εκείνη Τοξότης, είμαστε εντελώς αντίθετοι. Θα φάμε πάντα μαζί το μεσημέρι και πρωινό, έχουμε την πολυτέλεια επειδή δεν εργαζόμαστε έκτος», σημείωσε ο Χάρης Χριστόπουλος.

Δείτε επίσης - Χάρης Χριστόπουλος: "Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα είναι για τη σεξουαλικότητά μου και ότι η γυναίκα μου με παντρεύτηκε μόνο για τα λεφτά μου"


Ο κόσμος του θεάματος μαζεύει πολλούς ανθρώπους με μεγάλο "εγώ"

Για την showbiz ο Χάρης Χριστόπουλος παραδέχθηκε πως, «Ο κόσμος του θεάματος μαζεύει πολλούς ανθρώπους με μεγάλο "εγώ" το οποίο διογκώνεται με τα φώτα και την λάμψη. Έχω σταματήσει συνεργασία με χαρά λόγω ανθρώπου που είχε μεγάλο "εγώ"».


Έχω μετανιώσει για συνεργασία με πολλά χρήματα

Τέλος, ο Χάρης Χριστόπουλος αποκάλυψε: «Έχω μετανιώσει για συνεργασία που είπα το "ναι" απλά για πολλά χρήματα. Είμαι απελπιστικά αυστηρός κριτής του εαυτού μου, με διακατέχει μία ενσυναίσθηση από παιδί».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: