Ο Χάρης Χριστόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη για την πατρότητα, την σύντροφο του, τις συνεργασίες του στο χώρο της μόδας και ψέμματα που έχουν γραφτεί για εκείνον.


Ο Χάρης Χριστόπουλος aναφερόμενος στον ρόλο του ως πατέρας και την σύντροφο του, Ανίτα Μπράντ, είπε:

«Αυτή την περίοδο σπρώχνω καρότσια κι ετοιμάζω κρέμες, επάγγελμα ”πατήρ”. Η βασική μου εργασία είναι το Anita Brand, που το έχω με τη γυναίκα μου. Κατά 99% δεν είναι εύκολο κάποιος να δουλεύει μαζί με τον σύντροφό του. Με την Ανίτα σκοτωνόμαστε 57 φορές την ημέρα και τρεις το βράδυ. Η Ανίτα ζηλεύει, προχθές είχα πάει σε ένα περίπτερο και μου είπε, ”σου έδωσε την τσίχλα λίγο διαφορετικά η κυρία του περίπτερου”, κομμένο το περίπτερο όπως κατάλαβες, πάω σε άλλο…», ανέφερε ο Χάρης Χριστόπουλος.

Για τις συνεργασίες του στο χώρο της μόδας, ανέφερε:

«Μερικά πρόσωπα δεν είναι καλά στη συνεργασία, όταν μου είπαν να συνεργαστούμε δεύτερη φορά είπα «έχω κλείσει μέχρι το 2028. Από την Ναόμι Κάμπελ θυμάμαι ότι αργούσε πολλές ώρες, συμπεριφερόταν πραγματικά ως σταρ». Επίσης μίλησε για ψέμματα τα οποία έχουν γραφτεί για εκείνον κατά καιρούς, τι είπε: «Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα είναι για τη σεξουαλικότητά μου και ότι η γυναίκα μου με παντρεύτηκε μόνο για τα λεφτά μου…», κατέληξε ο Χάρης Χριστόπουλος.