Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης επέλεξαν το κέντρο που εμφανίζεται ο Θοδωρής Φέρρης, για πρόσφατη νυχτερινή έξοδό τους.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στο μαγαζί, τόσο κατά την είσοδό του, όσο και κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Κάθισαν σε ένα από τα μπροστινά τραπέζια, με τον τραγουδιστή να πλησιάζει τη συνάδελφό του για να πουν μαζί ένα τραγούδι.

1-thodoris-feris-despina-vandi-romeo-2
1-thodoris-feris-despina-vandi-romeo-1


Δείτε τις φωτογραφίες του αγαπημένου ζευγαριού:

1-despina-vandi-vasilis-mpismpikis-romeo-photos-3
1-despina-vandi-vasilis-mpismpikis-romeo-photos-6
1-despina-vandi-vasilis-mpismpikis-romeo-photos-1
1-despina-vandi-vasilis-mpismpikis-romeo-photos-2

1-lefteris-pantazis-despina-vandi-1
1-vasilis-mpismpikis-lefteris-pantazis-1


1-despina-vandi-vasilis-mpismpikis-romeo-photos-5

Η Δέσποινα Βανδή δεν αποφεύγει να απαντάει σε ερωτήσεις που αφορούν τον σύντροφό της. Λίγες μέρες πριν, ρωτήθηκε μέσω της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» για μια φράση του ηθοποιού που την αφορά: «Στο παρεκκλήσι της καρδιάς μου τα ψαλτήρια καίγονται».

Η Δέσποινα Βανδή σχολίασε: «Τι θέλεις να σου πω; Ο άνθρωπός μου με αγαπάει και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Είναι εδώ, νιώθει, αισθάνεται, εκφράζεται και για μένα αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο. Έλειπε η χαρά από τη ζωή μου και ο Βασίλης την έφερε μαζί με φως και μια σύνδεση που δεν είχα ξανανιώσει με έναν άνθρωπο. Μου αρέσει γιατί δεν υπάρχει κανένα όριο στα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε και να ονειρευτούμε. Έχουμε μια παιδικότητα και είμαστε ευτυχισμένοι μαζί».


Δείτε το βίντεο


Σε ερώτηση, για το αν τα media «κανιβαλίζουν» τη σχέση της, η τραγουδίστρια σχολίασε: «Δεν γνωρίζω αν έχουν κανιβαλίσει τη σχέση μας. Λυπάμαι που θα στο πω αλλά δεν παρακολουθώ τις εκπομπές στον βαθμό που νομίζετε. Όταν κάτι ακούς, διαβάζεις ή το βλέπεις σε έναν βαθμό μπορεί να σε επηρεάσει. Επιλέγω να μην ακούω, να μην διαβάζω, γιατί όλοι θέλουν να σχολιάσουν. Εγώ το περίμενα για αυτό και τον προετοίμαζα, του έλεγα: "Είσαι σίγουρος ότι θα αντέξεις;". Είναι ένας φοβερά συνειδητοποιημένος άνθρωπος και έχει μια υπέροχη φιλοσοφία ζωής. Δεν τον αγγίζει όσα λέγονται. Θα ήθελα πολύ να με σκηνοθετήσει κάποια στιγμή. Τον εκτιμώ αφάνταστα. Μου αρέσει αυτή η διαφορετική ματιά που έχει στα πράγματα. Τσακωνόμαστε για τα πολιτικά».