Η Σάρον Στόουν μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε και της κόστισε 18 εκατομμύρια δολάρια.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός μίλησε στο Hollywood Reporter και αναφέρθηκε στο εγκεφαλικό που υπέστη το 2001.

Όπως είπε, το επεισόδιο της προκάλεσε εγκεφαλική αιμορραγία για εννέα ημέρες. Τα επόμενα 8 χρόνια της ανάρρωσής της, δίπλα της δεν βρέθηκαν οι σωστοί άνθρωποι, αλλά άτομα που την εκμεταλλεύτηκαν.


Σάρον Στόουν: Τα πάντα ήταν σε ονόματα άλλων ανθρώπων

«Είχα αποταμιεύσει 18 εκατ. δολάρια, αλλά όταν είδα τον τραπεζικό μου λογαριασμό είχαν χαθεί όλα. Το ψυγείο μου, το τηλέφωνό μου, τα πάντα ήταν σε ονόματα άλλων ανθρώπων. Δεν είχα καθόλου χρήματα», είπε χαρακτηριστικά η Σάρον Στόουν.


Η περιπέτεια αυτή, όπως λέει, την άλλαξε τελείως σαν άνθρωπο. Τα τελευταία χρόνια, η 66χρονη ασχολείται με τη ζωγραφική και φροντίζει να κρατά χαμηλό προφίλ στη ζωή της.

«Ένας βουδιστής μοναχός μου είπε ότι μετενσαρκώθηκα στο ίδιο σώμα», εξήγησε η Σάρον Στόουν, ενώ πρόσθεσε: «Είχα μια εμπειρία θανάτου και μετά, με έφεραν πίσω. Άλλαξαν όλα. Η αίσθηση της όσφρησής μου, η όρασή μου, η αφή μου. Δεν μπορούσα να διαβάσω για μερικά χρόνια, Πολλοί πίστευαν ότι θα πέθαινα».


Πλέον, έχει αναρρώσει και επισήμανε: «Αποφάσισα να μην κολλήσω στο ότι είμαι άρρωστη, ούτε σε οποιαδήποτε πικρία ή θυμό. Αν δαγκώσεις τον σπόρο της πικρίας, δεν σε αφήνει ποτέ. Αλλά αν κρατάς την πίστη, ακόμα κι αν αυτή η πίστη έχει το μέγεθος ενός σπόρου μουστάρδας, θα επιβιώσεις. Έτσι, τώρα ζω για τη χαρά», είπε κλείνοντας η Σάρον Στόουν.