Σε εκδήλωση με πλήθος επώνυμων προσκεκλημένων βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 28 Απριλίου η Λουκίλα Καρρέρ, η οποία παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Η παρουσία της στη δημόσια ζωή παραμένει διακριτική, ωστόσο η απώλεια του πολυαγαπημένου της συζύγου, Μίμη Πλέσσα, έφερε έντονα συναισθήματα και βαθιά συγκίνηση. Η ίδια μίλησε για τη δυσκολία να διαχειριστεί τον χαμό του ανθρώπου με τον οποίο μοιράστηκε τη ζωή της για δεκαετίες.


Συγκινεί η Λουκίλα Καρρέρ για την απώλεια του Μίμη Πλέσσα: «Δεν βλέπω πως ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός για μια απώλεια»

«Όλα είναι δύσκολα, είναι ένα άλλο βιβλίο. Έχει κλείσει το βιβλίο της κοινής μας ζωής με τον Μίμη, έχω γράψει τέλος με τα γράμματα της Φίνος Φιλμ. Πρέπει να ανοίξει ένα άλλο βιβλίο γιατί πρέπει να πάμε μπροστά. Από κει και πέρα, όμως, σίγουρα είναι δύσκολο. Πάρα πολύ δύσκολο», είπε αρχικά η Λουκίλα Καρρέρ.

Και συνέχισε: «Δεν βλέπω πως ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός για μια απώλεια. Εγώ βλέπω μια άλλη ζωή, δεν βλέπω ότι ο χρόνος γιατρεύει τις πληγές. Απλώς λέω πως είναι μια άλλη ζωή και κάνω αυτά που δεν έκανα. Κοιμάμαι πάρα πολύ, ορίζω τον χρόνο μου διαφορετικά. Δηλαδή λέω πως σήμερα δεν έχω τίποτα να κάνω οπότε θα κοιμηθώ νωρίς ή θα διαβάσω το βιβλίο μου».

«Πράγματα που ενδεχομένως, όταν μοιράζεσαι τη ζωή σου, δεν έχεις χρόνο να κάνεις. Προσπαθώ έτσι να δω το ποτήρι μισογεμάτο», κατέληξε η Λουκίλα Καρρέρ.