Η ηθοποιός Έμιλυ Κολιανδρή, σε μια ειλικρινή και αποκαλυπτική συνέντευξή της στην εκπομπή Στούντιο 4, μίλησε για τον ρόλο της ως μητέρα, τις διαφωνίες με τον σύζυγό της Χρήστο Λούλη, και τις προκλήσεις της γονεϊκότητας στον ψηφιακό κόσμο.

Έμιλυ Κολιανδρή: «Δεν ακούνε τραπ τα παιδιά μου – Και είμαι περήφανη γι’ αυτό»

«Ευτυχώς, αν για ένα πράγμα είμαι περήφανη, είναι που δεν ακούνε τα παιδιά μου τραπ μουσική. Δεν ξέρω τι θα έκανα αν άκουγαν», λέει η ηθοποιός, εκφράζοντας την ανησυχία της για το περιεχόμενο που καταναλώνουν τα παιδιά μέσω των social media.

«Δεν συμφωνώ με τον απόλυτο έλεγχο»

Αναφερόμενη στην τάση πολλών γονέων να παρακολουθούν συνεχώς τα παιδιά τους, η Έμιλύ Κολιανδρή δήλωσε:

«Έχουμε μπει και εμείς οι γονείς σε μια λογική να βάλουμε ελέγχους στα κινητά, να ξέρουμε που είναι το παιδί ανά πάσα στιγμή. Εγώ διαφωνώ με αυτό. Νιώθω ότι του μπλοκάρει την επιθυμία να κάνει κάτι ανεξάρτητο, όπως να πάει μέχρι πιο κάτω. Πρέπει να γίνονται και “μικρές” παραβάσεις».

«Ο Χρήστος φοβάται - Έχουμε διαφορετικές απόψεις»

Η Έμιλυ Κολιανδρή μίλησε και για τις διαφορές της με τον Χρήστο Λούλη στην ανατροφή των παιδιών τους:

«Ο Χρήστος φοβάται, έχει άλλες απόψεις. Εγώ είμαι πιο χαλαρή, πιο αυθόρμητη. Διαφωνούμε, αλλά αυτό είναι υγιές».

«Αισθάνομαι συνέχεια τύψεις – Φωνάζω πολύ»

Η ηθοποιός δεν δίστασε να παραδεχτεί τα λάθη της ως μητέρα:

«Αισθάνομαι συνέχεια τύψεις σαν γονιός. Κάθε μέρα κάνω πολλά λάθη. Επειδή φωνάζω αρκετά, εμένα με έχουν συνηθίσει τα παιδιά μου. Ξέρουν ότι θα φωνάξω και μετά θα μου περάσει. Ο Χρήστος είναι πιο ψύχραιμος. Ίσως γι’ αυτό τον παίρνουν και πιο σοβαρά».