Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου για Γιώργο Παπαδάκη: "Πρέπει να δείξουμε σεβασμό σε έναν άνθρωπο που πήρε αυτή την απόφαση μετά από τόσα χρόνια"
"Φέτος κατέβηκα στην Αθήνα"
Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου αναφέρθηκε στην 20ετή συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη, από τη Θεσσαλονίκη ως ανταποκρίτρια - «Ξύπναγα 3:30, στην Αθήνα ξυπνάω 2:30. Είμαι 3:30 στο στούντιο, ο Γιώργος Παπαδάκης έρχεται πάντα νωρίτερα από όλους»

Την δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου φιλοξένησε το βράδυ της Τρίτης 13 Μαΐου στο «The 2Night Show». Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου αναφέρθηκε στην 20ετή συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη, από τη Θεσσαλονίκη ως ανταποκρίτρια μέχρι και φέτος που βρέθηκε στο πλευρό του στο στούντιο της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα». Η δημοσιογράφος εξήγησε γιατί το θεωρεί «πρωταθλητή» της πρωινής ζώνης, αποκάλυψε πώς είναι σαν συνεργάτης αλλά και πώς αισθάνεται μετά την ανακοίνωσή του για την ολοκλήρωση της εκπομπής του τη φετινή σεζόν.
Διαβάστε: Παντρεύτηκε η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου - Δείτε το εντυπωσιακό νυφικό της (Εικόνες)
«Από όταν ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον Γιώργο Παπαδάκη στη Θεσσαλονίκη ξύπναγα 3.30, στην Αθήνα ξυπνάω 2:30. Είμαι 3:30 στο στούντιο, ο Γιώργος Παπαδάκης έρχεται πάντα νωρίτερα από όλους. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι πάντα ενημερωμένος περισσότερο από όλους. και έρχεται πάντα πρώτος στη δουλειά.
Οι διαφορές του να είσαι για ρεπορτάζ στο δρόμο με το να είσαι στο στούντιο, είναι μεγάλες. Καταρχάς, δεν κρυώνω. Δεν είναι μόνο το κρύο, είναι και η ζέστη, η βροχή, ο αέρας, αλλά είναι και η ανατολή, εκείνα τα χρώματα, μόνο εσύ που είσαι έξω έχεις τη δυνατότητα να τα δεις», ανέφερε αρχικά η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου.
Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν είναι απλά ένας δημοσιογράφος παρουσιαστής. Οι μισοί από αυτούς που είναι τώρα πρωταγωνιστές στην ελληνική τηλεόραση έχουν περάσει από δίπλα του. Θέλω να ξέρει ο Γιώργος Παπαδάκης ότι είμαι δίπλα του, είναι δύσκολη η διαχείριση αυτής της κατάστασης, υπάρχει συγκίνηση. Πρέπει να έχουμε σεβασμό σε έναν άνθρωπο που παίρνει μια τέτοια απόφαση», τόνισε η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου.
Διαβάστε: Παντρεύτηκε η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου - Δείτε το εντυπωσιακό νυφικό της (Εικόνες)