Η Εβελίνα Παπούλια για Πέτρο Φιλιππίδη: "Συγχωρώ, αλλά δεν σημαίνει ότι ξεχνάω"
"Δεν θέλω να του κάνω κακό"
"Είναι μια υπόθεση η οποία ανήκει εκεί που ανήκει και πρέπει να τελειώσει εκεί που ανήκει", σημείωσε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Παπούλια για τον Πέτρο Φιλιππίδη - "Είμαι ένας άνθρωπος που χειρίζεται τις καταστάσεις με σεβασμό και αγάπη προς τον άνθρωπο"

Την Εβελίνα Παπούλια συνάντησε ο Παντελής Τουτουτζής στο YouTube κανάλι του, με τη γνωστή ηθοποιός να μιλά για τις αλλαγές που έχουν έρθει στη ζωή της τα τελευταία χρόνια, το νέο ξεκίνημα που έχει κάνει αλλά και τον Πέτρο Φιλιππίδη.
Διαβάστε: Εβελίνα Παπούλια: Η πρώτη αντίδραση μετά την κατάθεση στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη - "Δεν τα ξέρετε καλά" (Βίντεο)
Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε αρχικά: «Τα πάντα έχουν αλλάξει από εκείνη την εποχή. Νομίζω ότι είμαι τελείως διαφορετική σε αυτήν την ηλικία που είμαι. Αν ήξερα πόσο χρόνο έχω χάσει από τη ζωή μου για να αποδείξω σε κάποιους που δεν αναγνώριζαν το ταλέντο μου. Αυτή την αγωνία δεν την έχω πια, δεν με ενδιαφέρει καθόλου να αποδείξω κάτι. Το μοναδικό πράγμα που συνέχεια λέω σε κάθε δουλειά είναι "παιδιά, θα περάσω όμορφα; Είναι μια δουλειά που θα λέω ότι πέρασα φανταστικά;"».
Επιπλέον, η Εβελίνα Παπούλια σημείωσε ότι «τώρα, αποφάσισα με χιλιάδες άλλα πράγματα που έκανα στις αρχές της σεζόν -είχα ένα σίριαλ- να πάρω για τυπικούς λόγους το δίπλωμα της γιόγκα. Γιόγκα κάνω αρκετά χρόνια. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, επειδή η δασκάλα που είχαμε ήταν πολύ κουλ με αυτό, της είπα ότι θέλω να βάλει χορό μέσα σε αυτό και αν γίνεται. Μου είπε ότι γίνεται αρκεί να θυμίζει γιόγκα. Άρχισα να παίζω με αυτό, να το εξερευνώ και ξαφνικά βγήκε αυτό το είδος, η μέθοδος που κάνω τώρα στη γιόγκα. Το διδάσκω, κάνω masteclasses».
Διαβάστε: Εβελίνα Παπούλια: Η πρώτη αντίδραση μετά την κατάθεση στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη - "Δεν τα ξέρετε καλά" (Βίντεο)