Το 78ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών άνοιξε τις πύλες του στην Κρουαζέτ, προσελκύοντας λαμπερούς καλεσμένους από όλο τον κόσμο – ανάμεσά τους και ο Αντρέας Γεωργίου με τη σύζυγό του, Σιμώνη Χριστοδούλου, η οποία διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της. Το ζευγάρι έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί, με τη Σιμώνη να λάμπει κυριολεκτικά και μεταφορικά, ενώ ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης παραβρέθηκε στο φεστιβάλ στο πλαίσιο εμπορικής συνεργασίας.

georgiou-xristodoulou-festival-kannon__1_
georgiou-xristodoulou-festival-kannon__2_
georgiou-xristodoulou-festival-kannon__3_
georgiou-xristodoulou-festival-kannon__4_
georgiou-xristodoulou-festival-kannon__5_


Ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου είναι μαζί από το 2018, με τη σχέση τους να περνά μια μικρή παύση πριν επανασυνδεθούν και τελικά να παντρευτούν τον Σεπτέμβριο του 2023 στην Αγία Νάπα, με αγαπημένους φίλους και συγγενείς να τους συνοδεύουν στην πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής τους.

Τον περασμένο Μάρτιο ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Αν και δεν έχουν αποκαλύψει ακόμη το φύλο, δηλώνουν πως θα το μάθουν σε ένα ιδιαίτερο gender reveal που ετοιμάζουν. Μέχρι τότε, απολαμβάνουν την κάθε στιγμή και συνεχίζουν να ζουν μοναδικές εμπειρίες – αυτή τη φορά με φόντο τη μαγευτική Νότια Γαλλία και το πιο διάσημο φεστιβάλ κινηματογράφου στον κόσμο.