Με συγκινητικά λόγια μίλησε ο παππούς της Κλαυδίας για την εμφάνισή της στη Eurovision 2025. Ωστόσο, ο κ. Δημήτρης εξομολογήθηκε ότι περίμενε πως η εγγονή του θα κατακτούσε την 1η θέση του μουσικού διαγωνισμού, με την εντυπωσιακή της ερμηνεία, και εξήγησε πως ο λόγος που απέφευγε όλο αυτό τον καιρό να μιλήσει στις τηλεοπτικές εκπομπές, σε αντίθεση με τη σύζυγό του, ήταν επειδή κάθε φορά που αναφέρεται στην εγγονή του, δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Διαβάστε: Κλαυδία για Μαρίνα Σάττι: "Μου έστελνε μηνύματα για να με στηρίξει - Είναι πολύ γλυκιά, την αγαπώ" (Βίντεο)


Eurovision 2025: Παππούς Κλαυδίας - "Εγώ περίμενα να πάρει την 1η θέση στη Eurovision"

Όπως είπε ο παππούς της Κλαυδίας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της 20ής Μαΐου: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την 6η θέση που πήρε η Κλαυδία στη Eurovision και ευχαριστώ όλον τον κόσμο. Και στη γειτονιά, όλοι μαζευτήκαμε και έγινε χαμός. Όποτε μιλάω για την εγγονή μου, “τρέχουν” τα μάτια μου. Γι’ αυτό δεν μιλάω στην κάμερα». Ο ίδιος δεν έκρυψε ότι είχε ακόμα μεγαλύτερες προσδοκίες για την εγγονή του: «Εγώ περίμενα να πάρει την 1η θέση στη Eurovision, όχι την 6η».

Παρότι δεν έχουν ακόμα επικοινωνήσει, ο παππούς της 22χρονης τραγουδίστριας περιμένει με ανυπομονησία τη στιγμή που θα δει από κοντά την εγγονή του «Δεν έχω μιλήσει ακόμα με την Κλαυδία, δεν έχει χρόνο, την περιμένω πώς και πώς. Με το που θα έρθει, θα την αγκαλιάσω και θα τη φιλήσω κατευθείαν», τόνισε.