Η Τάμτα επέστρεψε από τη Μύκονο, όπου βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους, και μίλησε στην κάμερα του ANT1 και τον Γρηγόρη Μπάκα το πρωί της Δευτέρας. Η αγαπημένη pop τραγουδίστρια δεν δίστασε να σχολιάσει τα επικριτικά μηνύματα που δέχεται στα social media για τις εμφανίσεις της, ενώ τοποθετήθηκε και για τη σχέση της με τα ελληνικά νυχτερινά κέντρα, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τα μπουζούκια. Με χαρακτηριστική ψυχραιμία και ειλικρίνεια, η Τάμτα μίλησε για τη σκληρότητα που παρατηρεί στο δημόσιο λόγο και τη στάση του κοινού απέναντι στους καλλιτέχνες.

Τάμτα: «20 χρόνια ακούω σχόλια – Δεν εκνευρίζομαι, φοβάμαι πού πάμε σαν κοινωνία»

«20 χρόνια γίνεται αυτό, δεν έγινε και κάτι. Νομίζω πάντα ήμουν έτσι ανατρεπτική. Δεν εκνευρίζομαι, λίγο φοβάμαι πού πάμε και γιατί έχουμε γίνει τόσο σκληροί. Με τη δουλειά που κάνουμε είναι δεδομένο ότι θα σχολιάζει ο καθένας όπως θέλει», τόνισε η Τάμτα.

«Τα μπουζούκια είναι και τουρισμός – αλλά και απόλαυση»

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα λεγόμενα του Γιώργου Νταλάρα για τα μπουζούκια, η Τάμτα μοιράστηκε τη δική της οπτική: «Είναι ένα μέρος που πολλές φορές βλέπω τα μπουζούκια λίγο πιο “τουριστικά”. Δεν ήξερα τα μπουζούκια μέχρι να έρθω εδώ. Είναι ένα μέρος της ελληνικής κουλτούρας που εγώ προσωπικά πηγαίνω με την παρέα και απολαμβάνω, αφού έχω επιλέξει να πάω, σπάνιο φαινόμενο», ανέφερε χαρακτηριστικά, η Τάμτα.