Ο Γιώργος Παράσχος, ηθοποιός και μοντέλο, μίλησε δημόσια για πρώτη φορά με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την προσωπική του μάχη με τον καρκίνο και τις σκέψεις που τον βαραίνουν καθημερινά. Πίσω από το λαμπερό πρόσωπο της τηλεόρασης και τις επιτυχίες του στο χώρο της μόδας, κρύβεται ένας πατέρας γεμάτος αγωνία, φόβο αλλά και αγάπη - κυρίως για την κόρη του, την οποία θέλει να προλάβει να μεγαλώσει. Πριν λίγες ημέρες, ο ίδιος αποκάλυψε μέσα από τα social media τη δύσκολη περίοδο που διανύει, ενώ πρόσφατα μίλησε και στην εκπομπή «Buongiorno», ανοίγοντας την καρδιά του. Η προτεραιότητά του πλέον είναι μία: η υγεία του, ώστε να είναι δίπλα στο παιδί του για όσο περισσότερο του επιτραπεί. Η εξομολόγησή του δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Η τρυφερή εξομολόγησή του Γιώργου Παράσχου: «Θέλω να μεγαλώσω το παιδί μου»

Ο Γιώργος Παράσχος περιέγραψε τον μεγαλύτερο φόβο του με λόγια που συγκλονίζουν:

«Φοβάμαι ότι δεν θα είμαι παρών να μεγαλώνω το παιδί μου και να πω ότι “τώρα μπορώ να φύγω”. Θέλω να μεγαλώσω το παιδί μου», δήλωσε με συγκίνηση, εξηγώντας πως η ανησυχία του δεν σχετίζεται τόσο με τον εαυτό του όσο με το μέλλον του παιδιού του. Μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του και το τι αναμένει, τόνισε: «Είμαι καλύτερα, αλλά είμαι σε μια εικονική αγωνία, γιατί περιμένω κάποια αποτελέσματα, που θα δείξουν αν η κατάστασή μου είναι καλύτερη ή όχι. Περιμένω να δω τι θα πουν και οι γιατροί μου. Το να πιστεύεις στον Θεό είναι άλλο πράγμα, αλλά πρέπει να ακούς τους γιατρούς σου. Ευτυχώς είμαι σε καλά χέρια, ευτυχώς».


«Με συγκίνησε η αγάπη του κόσμου»

Στο τέλος της συνέντευξής του, ο ηθοποιός μίλησε με ευγνωμοσύνη για τη στήριξη που έχει λάβει από τον κόσμο, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η περιπέτειά του: «Μου στέλνουν εικόνες, αγιασμούς, λαδάκια… Τρόμαξα, αλλά ταυτόχρονα χάρηκα γιατί υπάρχει ακόμα ανθρωπιά. Είναι το πιο σημαντικό στις μέρες μας. Δεν το περίμενα αυτό. Όσο καιρό το είχα και δεν το έλεγα, έβλεπα ανθρώπους να ντρέπονται. Το ότι έχουμε αυτό που έχουμε, δεν μας κάνει εκλεκτούς, αλλά μας επέλεξε ο Θεός για κάποιο λόγο. Ας το κρατήσουμε έτσι».


«Το παιδί μου δεν το γνωρίζει ακόμα»


Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός και μοντέλο στην εκπομπή «Breakfast@Star» και προβλήθηκε την ίδια ημέρα, αποκάλυψε ότι δεν έχει ενημερώσει την κόρη του για τον καρκίνο. Όπως είπε, σκοπεύει να το κάνει μελλοντικά: «Στο παιδί μου δεν το ανακοίνωσα. Έκανα κάποιες αλλαγές, σιγά - σιγά για να το καταλάβει και έλεγα ότι έφευγα για δουλειά. Δεν το γνωρίζει ακόμα. Θα το μάθει αργότερα και η κόρη μου, δεν τη φοβάμαι. Με βλέπει ζωηρό κοντά της και παίζουμε δυνατά».