«Θες να μου χαλάσεις τώρα τη διάθεση; Θες να μου γυρίσουν τα άντερα;», είπε εμφανώς ενοχλημένος ο Κωνσταντίνος Βασάλος απευθυνόμενος στον Παύλο Σταματόπουλο, όταν ο δεύτερος τον ρώτησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» του Mega αν «είχε δίκιο τελικά η Άρια Καλύβα ότι δεν μιλάς καθόλου εδώ;».

Διαβάστε: Κωνσταντίνος Βασάλος: Η ειλικρινής απάντηση στην πρόταση του Γιώργου Λιάγκα - "Ο καθένας δουλεύει εκεί που του ταιριάζει"

Νωρίτερα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του, όταν η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στο «αμπαζούρ», με το οποίο τον παρομοίασε η Άρια Καλύβα πριν από λίγες ημέρες.

Το σχόλιο του Βασάλου και το αμπαζούρ

«Πόσες εκπομπές, παιδιά; Θα είσαι δηλαδή σε πάνελ και θα έχεις και μια εκπομπή δικιά σου; Ή θα ‘χεις μια δικιά σου ή δεν θα ‘χεις καμία», σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη της Ναταλίας Αργυράκη.

Όταν επιχείρησε να συνεχίσει την τοποθέτησή του επί του θέματος, η Σίσσυ Χρηστίδου του είπε με χιουμοριστική διάθεση: «Κάτσε λίγο, προσπαθεί να μιλήσει το αμπαζούρ».