Ξέσπασε η Αγγελική Ηλιάδη για τη συναυλία του Βασίλη Καρρά: "Ποιοί αποφάσισαν για το ποιοί θα τον τιμήσουμε;"
Δείτε την ανάρτησή της
Η Αγγελική Ηλιάδη εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τον αποκλεισμό της από τη συναυλία προς τιμήν του Βασίλη Καρρά, θέτοντας δημόσια ερωτήματα για τις αποφάσεις των διοργανωτών

Διαβάστε:Συναυλία στο Καλλιμάρμαρο για τον Βασίλη Καρρά: Μια νύχτα γεμάτη μνήμες της ψυχής του λαϊκού τραγουδιού (Βίντεο & Εικόνες)
Έξαλλη η Αγγελική Ηλιάδη για την συναυλία - αφιέρωμα: «Ποιοι αλήθεια αποφάσισαν ποιοι από εμάς θα τιμήσουμε τον αγαπημένο μας Βασίλη Καρρά;»
«Μετά λύπης μου είδα ότι συμμετείχαν καλλιτέχνες που όχι μόνο δεν υπήρξαν μέρος της καλλιτεχνικής του οικογένειας, πόσο μάλλον της προσωπικής», έγραψε με εμφανή ένταση η τραγουδίστρια. Η Αγγελική Ηλιάδη συνέχισε σημειώνοντας: «Σε ό,τι αφορά εμένα, με τον Βασίλη όχι μόνο έχουμε συνεργαστεί, έχουμε ξενυχτήσει, έχουμε ζήσει δύσκολες στιγμές, έχουμε γελάσει, έχουμε κλάψει. Τα 'χουμε ζήσει όλα».
«Εγώ θα τον τιμώ όσο ζω, κάθε φορά που πιάνω το μικρόφωνο»
Κλείνοντας την ανάρτησή της, η Αγγελική Ηλιάδη τόνισε πως, ανεξάρτητα από το αν της δόθηκε επίσημα η δυνατότητα να αποχαιρετήσει δημόσια τον Καρρά, εκείνη θα συνεχίσει να τον τιμά με τον δικό της τρόπο:«Όπως και να ‘χει, εγώ θα τον τιμώ όσο ζω, κάθε φορά που πιάνω το μικρόφωνο στα χέρια μου».
