Ιωάννα Μαλέσκου: "Με έχει χρόνια μπλοκ - δεν ενοχλήθηκα, αλλά δεν θα ασχοληθώ (Βίντεο)
Η παρουσιάστρια απαντά στον Δημήτρη Ουγγαρέζο
Η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά στις δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου περί «καραγκιοζιλίκι» σχετικά με τη νέα εκπομπή της στο Open, εξηγώντας γιατί δεν δίνει χώρο στην τοξικότητα και δηλώνοντας έτοιμη για μια αισιόδοξη τηλεοπτική αρχή.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και στην πρεμιέρα της νέας τους εκπομπής, που θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου 2025 στο Open. Παράλληλα, απάντησε ευθέως στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος σχολίασε ειρωνικά την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού. Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε ότι δεν την ενδιαφέρει η τοξικότητα και αποκάλυψε ότι ο Ουγγαρέζος την έχει μπλοκάρει εδώ και χρόνια.
Διαβάστε: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας & η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκινάνε στο OPEN - Η ανακοίνωση του σταθμού και η πρεμιέρα
Η παρουσιάστρια τόνισε πως δεν επιθυμεί να αναλωθεί σε τοξικές αντιπαραθέσεις: «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που αγαπώ τις ξεκάθαρες κουβέντες, αγαπώ τους ανθρώπους που είναι αυτό που δείχνουν, οπότε δεν έχω κάτι άλλο να πω. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με έχει χρόνια μπλοκ, δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με την τοξικότητα».
«Και μόνο που μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν αυτό το παιχνίδι, σημαίνει ότι υπάρχει όντως θέμα. Αν δεν υπάρχει θέμα, λες “Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με την Ιωάννα Μαλέσκου” και προχωράς. Επειδή μίλησα με τον Λάμπρο, δεν θα σας πω τι είπαμε, αλλά για την Ιωάννα θεωρώ ότι έχει πρόβλημα. Αν της έλεγαν να πάει πρώτο πάνελ στον Λάμπρο, δε θα το δεχόταν».
Διαβάστε: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας & η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκινάνε στο OPEN - Η ανακοίνωση του σταθμού και η πρεμιέρα
Ιωάννα Μαλέσκου: Νέα τηλεοπτική αρχή
Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο, Μένια Κούκου. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. «Αισθάνομαι ήρεμη, χαρούμενη και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Μετράμε αντίστροφα, μακάρι να έχουμε ένα όμορφο καλοκαίρι. Ξεκινάμε 7 Ιουλίου, θα προβάλλεται καθημερινά και ανυπομονούμε να δώσουμε το ραντεβού με τον κόσμο», είπε.Η απάντηση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο
Για τα σχόλια που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχετικά με την εκπομπή, η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε: «Δεν ενοχλήθηκα με τα σχόλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου, απλά απάντησα σε αυτά που με ρώτησαν. Προφανώς, τα σχόλιά του δεν μου έδωσαν χαρά, αλλά θα ζήσω και μετά από αυτά. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει, δώσαμε πολλή έμφαση στο τι ειπώθηκε».
Μπλοκαρισμένη και αποφασισμένη
Η παρουσιάστρια τόνισε πως δεν επιθυμεί να αναλωθεί σε τοξικές αντιπαραθέσεις: «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που αγαπώ τις ξεκάθαρες κουβέντες, αγαπώ τους ανθρώπους που είναι αυτό που δείχνουν, οπότε δεν έχω κάτι άλλο να πω. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με έχει χρόνια μπλοκ, δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με την τοξικότητα».Τι είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος
Σε δικές του δηλώσεις στο «Buongiorno» στο Mega, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε με σκληρό τρόπο το δελτίο Τύπου του Open για την εκπομπή: «Λάθος. Λάθος. Μεγάλο λάθος. Αυτά τώρα είναι καραγκιοζιλίκια» είπε, αναφερόμενος στη διατύπωση του δελτίου Τύπου: «Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Ιωάννα Μαλέσκου, η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας».«Και μόνο που μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν αυτό το παιχνίδι, σημαίνει ότι υπάρχει όντως θέμα. Αν δεν υπάρχει θέμα, λες “Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με την Ιωάννα Μαλέσκου” και προχωράς. Επειδή μίλησα με τον Λάμπρο, δεν θα σας πω τι είπαμε, αλλά για την Ιωάννα θεωρώ ότι έχει πρόβλημα. Αν της έλεγαν να πάει πρώτο πάνελ στον Λάμπρο, δε θα το δεχόταν».