Το ζήτημα της καταβολής της διατροφής από τον Θοδωρή Μαραντίνη προς τη Σίσσυ Χρηστίδου για τα παιδιά τους, αναδείχθηκε ξανά μέσα από τη σημερινή δικαστική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Η υπόθεση, η οποία αφορά την περίοδο 2022-2023, συνεχίζει να απασχολεί το πρώην ζευγάρι, που, παρά τον χωρισμό τους, παραμένει σε δικαστική αντιπαράθεση για θέματα που αφορούν την κοινή τους γονεϊκότητα. Στη σημερινή εκδίκαση, παρών ήταν μόνο ο Θοδωρής Μαραντίνης, ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της, δίνοντας τον νομικό τόνο στη διαδικασία. Η πλευρά του τραγουδιστή υποστήριξε ότι η διατροφή που καταβλήθηκε βασίστηκε σε ιδιωτικό συμφωνητικό του 2019, το οποίο πλέον δεν έχει νομική ισχύ.

Δικαστήριο για την διατροφή των παιδιών Χρηστίδου και Μαραντίνη: Ιδιωτικά συμφωνητικά και λήξη των όρων διατροφής

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», η πλευρά του Θοδωρή Μαραντίνη τόνισε ότι το αρχικό συμφωνητικό που υπεγράφη μεταξύ των δύο το 2019, έχει πλέον λήξει νομικά και δεν δεσμεύει κανέναν από τους δύο. Επιπλέον, ο δικηγόρος του τραγουδιστή σημείωσε ότι το 2021 υπεγράφη νέο συμφωνητικό με μειωμένο ποσό διατροφής, το οποίο επίσης έχει λήξει.

Η σύντομη δήλωση του τραγουδιστή μετά την εκδίκαση

Αν και η δικαστική απόφαση δεν έχει ακόμα γνωστοποιηθεί, ο Θοδωρής Μαραντίνης, εξερχόμενος από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, περιορίστηκε σε λακωνικές δηλώσεις προς την κάμερα της εκπομπής του Open, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η έκβαση ήταν θετική. «Δεν θέλω να μιλήσω. Θέλω να σας πω ότι πήγαν όλα καλά και όλα είναι εντάξει», ανέφερε χαμογελώντας ο Θοδωρής Μαραντίνης .