Την πρώτη της δημόσια ανάρτηση έκανε η Βασιλική Νταντά, λίγες ώρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Ισραήλ, όπου είχε εγκλωβιστεί λόγω των πολεμικών εξελίξεων στην περιοχή. Η γνωστή τραγουδίστρια ευχαρίστησε θερμά όσους τη στήριξαν και εξέφρασε τη συγκίνησή της που επέστρεψε σώα στην πατρίδα.

Διαβάστε: Καρέ καρέ η άφιξη στην Ελλάδα των Ελλήνων από το Ισραήλ: "Φοβηθήκαμε, ήμασταν τέσσερις μέρες στα καταφύγια" (Βίντεο)

Βασιλική Νταντά: Εγκλωβισμένη στο Ισραήλ μετά την επίθεση στο Ιράν

Η Βασιλική Νταντά είχε μεταβεί στο Ισραήλ για προγραμματισμένη εμφάνιση, στο πλαίσιο μουσικής εκδήλωσης μαζί με άλλους Έλληνες καλλιτέχνες. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη χώρα, σημειώθηκε η επίθεση στο Ιράν, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν όλες οι πτήσεις από και προς το Ισραήλ. Η τραγουδίστρια και άλλοι Έλληνες εγκλωβίστηκαν προσωρινά στη χώρα, ώσπου τελικά επέστρεψαν στην Ελλάδα το βράδυ της Τρίτης 17 Ιουνίου 2025.

Διαβάστε: Επιστρέφουν στην Ελλάδα οι Έλληνες καλλιτέχνες από το Ισραήλ - "Πύραυλοι περνούσαν από πάνω μας" (Βίντεο)

Το συγκινητικό μήνυμα στο Instagram

Μετά την ασφαλή επιστροφή της, η Βασιλική Νταντά δημοσίευσε ένα ευχαριστήριο μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Σας ευχαριστώ όλους εσάς που με τα μηνύματα και τη θετική σας σκέψη. Ήσασταν δίπλα μου κ προσευχηθήκατε για μας... Ευχαριστώ τους ανθρώπους της πρεσβείας και του προξενείου που δεν μας άφησαν ούτε λεπτό μόνους. Συγγνώμη που δεν κατάφερα ν’ απαντήσω σε κάποιους... Η Παναγία μας φύλαξε και γυρίσαμε σπίτι».

Την πρώτη της δημόσια ανάρτηση έκανε η Βασιλική Νταντά, λίγες ώρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Ισραήλ, όπου είχε εγκλωβιστεί λόγω των πολεμικών εξελίξεων στην περιοχή.

Η ανάρτηση συνοδεύτηκε από χιλιάδες ευχές και εκδηλώσεις αγάπης από το κοινό και συναδέλφους της στον καλλιτεχνικό χώρο.