Ένα party για την ακρόαση του νέου δίσκου του Γιώργου Κακοσαίου με τίτλο «Μάθε μου τον έρωτα» διοργανώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 18 Ιουνίου 2025 στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» τον τραγουδιστή, ο οποίος μίλησε για τον έρωτα στη δική του ζωή αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για τη συναυλία του Βασίλη Καρρά στην οποία συμμετείχε.

Διαβάστε: Γιώργος Κακοσαίος: "Είμαι ερωτευμένος" - Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή (Βίντεο)

Ο έρωτας στη ζωή του Γιώργου Κακοσαίου

«Μικρός είμαι ακόμα. Έχω να μάθω ακόμα πάρα πολλά από τον έρωτα αλλά σίγουρα μου έχει μάθει ότι είναι το πιο όμορφο συναίσθημα. Η γιαγιά δεν έχει ξεκινήσει ακόμα να μου λέει πότε θα παντρευτώ. Φαντάζομαι σε 3-4 χρόνια θα ξεκινήσει. Σήμερα είναι εδώ όλοι, και ο πατέρας μου, και η μαμά μου, και η γιαγιά μου, όλη η οικογένεια» είπε αρχικά ο Γιώργος Κακοσαίος.

Η συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά και τα επικριτικά σχόλια

Σχετικά με τη συναυλία για τον Βασίλη Καρρά, ο Γιώργος Κακοσαίος ανέφερε: «Καλό είναι να κοιτάμε την πραγματική ουσία, ότι τα χρήματα αυτά πήγαν σε τρία ιδρύματα που είχε επιλέξει ο Βασίλης Καρράς. Αυτή είναι η ουσία. Ήταν μια πανέμορφη βραδιά, πολύ όμορφη στιγμή και καλό θα ήταν να βρίσκουμε και να σχολιάζουμε τα καλά στο καθετί. Η τοξικότητα χαλάει τους ανθρώπους και τις κοινωνίες».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: