Λίγους μήνες μετά τον θάνατο του Αλέξη Κούγια, η Εύη Βατίδου ανοίγει την καρδιά της και μιλά για τη σχέση τους, τις προσδοκίες, τους πόνους και τις αναμνήσεις που τη σημάδεψαν. Σε μια ειλικρινή και συγκινητική συνέντευξη, στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» η γνωστή παρουσιάστρια αποκαλύπτει ότι πλέον είναι βέβαιη πως ο δικηγόρος δεν την αγάπησε όπως εκείνη πίστευε και όπως εκείνη τον αγάπησε. Μιλά για τα παιδιά τους, για τα χρόνια της κοινής ζωής, αλλά και για τη δύσκολη πραγματικότητα που βίωσε μετά το διαζύγιό τους και μέχρι σήμερα.

 Διαβάστε: Εύη Βατίδου και Χρίστος Κούγιας: Η παρεξήγηση ανήκει στο παρελθόν - Αγκαλιά στο πάρτι του TLife (Εικόνες)

Βατίδου για Κούγια: «Πλέον είμαι σίγουρη ότι δεν με ερωτεύτηκε ποτέ» -«Αν με αγαπούσε πραγματικά, θα είχε συμπεριφερθεί διαφορετικά»

«Δεν ξέρω τι του βρήκα. Τον ερωτεύτηκα, υποτίθεται ότι με ερωτεύτηκε. Πλέον είμαι σίγουρη ότι ο Αλέξης δεν με ερωτεύτηκε ποτέ. Ήθελε εκείνη την εποχή μια γυναίκα, η οποία να του προσφέρει σε όλη του την εικόνα και το κομμάτι της οικογένειας. Ήθελε να του προσφέρει και μια άλλη πνοή στη σκληρότητα που είχε ο χαρακτήρας του. Φυσικά και τον αγάπησα εγώ. Και τον αγάπησα και τον ερωτεύτηκα. Μάλιστα, αποδείχτηκε ότι τον αγάπησα. Του απέδειξα ότι τον αγάπησα. Του το είπα και πριν πεθάνει ότι τον αγαπούσα. Θεωρώ ότι τα παιδιά του τα αγάπησε, εμένα όχι», είπε αρχικά η Εύη Βατίδου για τον Αλέξη Κούγια και συνέχισε «Δηλαδή συγγνώμη, αν με αγαπούσε πραγματικά τι θα έκανε; Θέλετε να μου πείτε ότι τόσα χρόνια με αγαπούσε και έκανε όλα αυτά που έκανε εναντίον μου;»

 

Η αλήθεια για τα παιδιά και τις υποχρεώσεις

«Δεν ήθελα τα παιδιά μου να νιώθουν άσχημα για τον πατέρα τους. Αντιμετωπίζουν και συνειδητοποιούν κάποια πράγματα σήμερα που με δικαιώνουν. Παράδειγμα, πληρώσαμε τα δημοτικά τους σχολεία, είναι φοιτητές τώρα. Ο Αλέξης ήταν γενικώς κακός με τις πληρωμές, δεν ήταν τακτικός ενώ ήταν τακτικός σε πολλά πράγματα. Δεν ήταν τακτικός απέναντι στις υποχρεώσεις του στην οικογένεια, σε ό,τι αφορούσε τη δουλειά και το εαυτό του ήταν νούμερο ένα. Μας άφηνε σε δεύτερη μοίρα», είπε η Εύη Βατίδου για τα παιδιά της.

 

«Ήταν ένας ιδιόρρυθμος άνθρωπος με αυτοκαταστροφές»

«Πολλά δεν ξέρετε για τον Κούγια και δεν θα τα μάθει και κανείς. Ήταν ένας ιδιόρρυθμος άνθρωπος. Αυτό που αγαπούσε πάνω από όλα ήταν η δουλειά του, ξυπνούσε και κοιμόταν γι’ αυτό. Θαύμαζα την εμμονή, το ταλέντο, την επιλογή ζωής, που έφτασε εκεί που έφτασε, την καριέρα που έκανε... Προς το τέλος του είχε μία αυτοκαταστροφή και μας έχει αφήσει σε μία αβεβαιότητα», κατέληξε η Εύη Βατίδου.