Σε μια σπάνια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Κατερίνα Λιόλιου, μιλώντας στην εκπομπή «Αστερόσκονη» του Action24 για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας της. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να μείνει για καιρό στο καμαρίνι της, μέχρι να καταφέρει να σταθεί στα πόδια της στην Αθήνα.

Διαβάστε: Κατερίνα Λιόλιου: Η βόλτα στη Μύκονο με τον σύντροφό της, Χάρη Παπατζανή (Εικόνες)

Κατερίνα Λιόλιου: Η αρχή της διαδρομής στην Αθήνα

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε για πρώτη φορά πως όταν μετακόμισε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, δεν είχε τα οικονομικά μέσα να νοικιάσει αμέσως σπίτι. Έτσι, για ένα διάστημα έμεινε στο καμαρίνι της, προκειμένου να μαζέψει τα πρώτα της χρήματα και να μπορέσει να ξεκινήσει τη ζωή της στην πρωτεύουσα.


«Δεν είμαι από τις τυχερές»

«Δεν θεωρώ ότι είμαι τυχερή. Δεν ξύπνησα ένα πρωί και μου ήρθε μια επιτυχία στο email και την τραγούδησα και έγιναν όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λιόλιου, προσθέτοντας: «Θεωρώ ότι όλα μου ήρθαν δύσκολα και κατά την γνώμη μου άργησα. Δεν πειράζει, απόλαυσα την διαδικασία κάποιες μέρες και κάποιες άλλες όχι».

Η ζωή στο καμαρίνι

Με ειλικρίνεια η τραγουδίστρια περιέγραψε τη δυσκολία που βίωσε εκείνη την περίοδο. «Ο δρόμος ο δικός μου δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά το πρώτο μου σπίτι στην Αθήνα στα 19. Επειδή δεν είχα μαζέψει ακόμα χρήματα για να μείνω στο σπίτι, έμενα στο καμαρίνι».


Η αποφασιστικότητα να πετύχει

Παρά τις δυσκολίες, η επιμονή της δεν λύγισε. «Στη Θεσσαλονίκη είχα σπίτι να μείνω, αλλά δεν ήθελα να μείνω στη Θεσσαλονίκη. Ήθελα να δουλέψω στην Αθήνα. Οπότε για να μαζευτούν τα πρώτα χρήματα να πιάσω ένα μικρό σπίτι, έπρεπε κάπου να μείνω και έμεινα στο καμαρίνι. Ήταν ζόρικο, τώρα δεν θα πω ότι αισθάνομαι περήφανη. Ήταν κάτι που έγινε και σίγουρα το έχουν κάνει πολλά παιδιά που θέλουν να πετύχουν το όνειρό τους», κατέληξε η Κατερίνα Λιόλιου.