Μαρίνα Σάττι: "Δεν έχω ενταχθεί στην showbiz, είχα δώσει το στίγμα ότι θέλω να δοκιμάσω πολλά πράγματα με τον δικό μου τρόπο"
Δείτε το βίντεο
"Αν δεν πάρεις το ρίσκο να σπάσεις λίγο την εικόνα σου, δεν θα δεις πραγματικά ποιος είσαι" τόνισε η Μαρίνα Σάττι

Η Μαρίνα Σάττι βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την σταδιακή προσαρμογή της στον καλλιτεχνικό χώρο. «Στην showbiz σίγουρα δεν νομίζω ότι έχω ενταχθεί. Επειδή εξαρχής είχα δώσει όμως ένα στίγμα ότι κάπως προσπαθώ να το κάνω με έναν τρόπο που να μου ταιριάζει, από πάντα με ενδιέφεραν πολλά πράγματα και διάφορα είδη, με ενδιέφερε να πειραματιστώ και να δω τι μου ταιριάζει. Γιατί στα αλήθεια πιστεύω ότι κάνοντας μπορείς να καταλάβεις, είναι πολύ εύκολο να έχεις μια εικόνα για τον εαυτό σου απ’ έξω» είπε αρχικά η τραγουδίστρια.
Μαρίνα Σάττι: Τι απάντησε για τη δημοσιότητα που έχει και για τους δημοσιογράφους
Στην συνέχεια, η Μαρίνα Σάττι, μίλησε για την επιθυμία της να πειραματίζεται και με άλλα πράγματα, ώστε να «δοκιμάζει» τον εαυτό της και να μην «φυλακίζεται» σε μια συγκεκριμένη εικόνα: «Πάντα είχα μια εικόνα για τον εαυτό μου, για το τι θα κάνω και τι θα ήταν καλό να κάνω, αλλά πειραματιζόμενη με πολλά καινούργια πράγματα είδα στην πράξη ότι είμαι και άλλα πράγματα, στα οποία, αν δεν πάρεις το ρίσκο να σπάσεις λίγο την εικόνα που μπορεί να έχεις για τον εαυτό σου, η οποία είναι και φυλακή αυτή, τουλάχιστον για μένα, δεν θα δεις πραγματικά ποιος είσαι και τι σου ταιριάζει εσένα. Όχι αυτό που έχεις ακούσει γύρω σου και έχεις δει. Οπότε νομίζω πως εξαρχής είχα δώσει το στίγμα ότι θέλω να δοκιμάσω πολλά πράγματα με τον δικό μου τρόπο».
Όταν η Ναταλία Γερμανού ρώτησε την τραγουδίστρια για την διαχείριση της δημοσιότητας και την προσέγγιση των δημοσιογράφων, η Μαρίνα Σάττι απάντησε: «Εντάξει, τώρα που το σκέφτομαι και έχει περάσει κάποιος καιρός… Εντάξει, δεν έγινε και κάτι. Ίσως εκείνη την περίοδο να είχα πιεστεί, τιμή μου είναι όμως κιόλας που έρχονται (σ.σ. οι δημοσιογράφοι) αλλά δεν ήμουν και γω σε φάση. Το είπα, αυτό, κάπως έτσι».