Ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεπαιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης, το «The Chase», ρίχνει αυλαία για φέτος. Η Μαρία Μπεκατώρου, εμφανώς συγκινημένη, αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το τελευταίο επεισόδιο, που προβλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 27/06/2025στο MEGA.

Διαβάστε: The Chase: Η Μαρία Μπεκατώρου ευχαρίστησε τον Άλαν Σκοτ για τα μπότοξ (Βίντεο)

Λόγια καρδιάς από τη Μαρία Μπεκατώρου

Μετά το φινάλε του τελευταίου γύρου καταδίωξης, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, λέγοντας: «Ο σημερινός ήταν ένας πολύ ωραίος τελικός και με αυτή τη χαρά που μας προσφέρατε και την αδρεναλίνη να πω… καλό καλοκαίρι. Ήρθε η στιγμή να σας αποχαιρετήσουμε για φέτος». Αναφερόμενη στους chasers, πρόσθεσε: «Το Γεράκι θα κοιτάξω και στο Γεράκι θα πω ευχαριστώ σε όλους τους chasers. Δεν ξέρω τι άλλο να πω γιατί πάντα συγκινούμαι και δεν θέλω να λέω πολλά».

«Το όνειρο για καλή τηλεόραση»

Η Μαρία Μπεκατώρου ευχαρίστησε και όλους τους παίκτες που πέρασαν από το παιχνίδι, τονίζοντας πως: «Για μένα αυτό είναι σπουδαίο. Σας ευχαριστώ που κάνετε το όνειρό μας για καλή τηλεόραση πραγματικότητα».


Ανανεώνεται το ραντεβού για Σεπτέμβρη

Η εκπομπή ολοκληρώθηκε με την παρουσιάστρια να λέει: «Κλείνουμε έτσι με όλα αυτά τα πολύ ωραία συναισθήματα και την ψυχή μου γεμάτη αγάπη. Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι και σας ευχαριστώ που μου επιτρέπετε, για ακόμα μια τηλεοπτική σεζόν, ραντεβού τον Σεπτέμβρη».