Η ανιψιά της Βέφας Αλεξιάδου απαντά μετά τον σάλο των τελευταίων ημερών: "Φρόντισα τη θεία, όταν έρθει η ώρα θα αποκαλύψω περισσότερα"
«Χθες έμαθα και εγώ τι έχει συμβεί και λυπήθηκα αφάνταστα»
Η ανιψιά της Βέφας Αλεξιάδου απαντά για τα αναμνηστικά που βρέθηκαν προς πώληση στο Facebook, καταδικάζοντας το περιστατικό

Η ανακάλυψη ότι προσωπικά αντικείμενα της Βέφας Αλεξιάδου βρέθηκαν προς πώληση στο Facebook προκάλεσε θλίψη και αντιδράσεις, φέρνοντας στο προσκήνιο τις μνήμες και το σεβασμό που αξίζει η σπουδαία μαγείρισσα. Στο επίκεντρο βρέθηκε και η ανιψιά της, Αλίκη Ράλλη, η οποία με λόγια γεμάτα σεβασμό και αγάπη μίλησε στην Super Κατερίνα για τη φροντίδα που της πρόσφερε όσο ζούσε, αλλά και για την ανάγκη να διαφυλαχθεί η κληρονομιά της Βέφας Αλεξιάδου. Η ίδια απέφυγε να αναφερθεί εκτενώς, επισημαίνοντας ότι «όταν έρθει η ώρα θα μιλήσει παραπάνω», δείχνοντας την ευαισθησία της απέναντι στη μνήμη της θείας της και τον σεβασμό προς το κοινό συναίσθημα.
Διαβάστε: Βέφα Αλεξιάδου: Πώς προσωπικά της αντικείμενα βρέθηκαν να πωλούνται σε παζάρι στον Ελαιώνα
Διαβάστε: Βέφα Αλεξιάδου: Πώς προσωπικά της αντικείμενα βρέθηκαν να πωλούνται σε παζάρι στον Ελαιώνα
Η έκπληξη του πωλητή για τα προσωπικά αντικείμενα της Βέφας Αλεξιάδου
«Καμία απολύτως σχέση δεν είχα με τη Βέφα Αλεξιάδου. Ένας πωλητής τα είχε απλωμένα κάτω. Χύμα φωτογραφίες στα καλάθια. Στην αρχή είδα τα μετάλλια αλλά δεν κατάλαβα ότι ήταν της Βέφας Αλεξιάδου, βραβεία, μετάλλια και πλακέτες. Στενοχωρήθηκα να πω την αλήθεια. Πόσο κάνουν ρώτησα; Μου είπε μια πολύ χαμηλή τιμή και έτσι τα πήρα», ανέφερε χθες Τετάρτη 2 Ιουλίου ο πωλητής στην εκπομπή «Super Κατερίνα».