Κάιλι Τζένερ στην Τοσκάνη: Με λεοπάρ μπικίνι, κεράσια και… τα νέα σχόλια για τις αισθητικές επεμβάσεις (Εικόνες)
"Η Κιμ θα είναι πολύ θυμωμένη", της γράφουν.
Η Κάιλι Τζένερ ποζάρει με λεοπάρ μπικίνι στην Τοσκάνη και προκαλεί νέο γύρο ερωτήσεων για τις αισθητικές επεμβάσεις, παρά το γεγονός ότι η ίδια έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν.
Η Κάιλι Τζένερδεν σταματά να απασχολεί τα social media, είτε με τις εμφανίσεις της είτε με τις υποθέσεις που συνοδεύουν κάθε νέα ανάρτηση. Αυτή τη φορά, το διάσημο μοντέλο και επιχειρηματίας ταξίδεψε στην Τοσκάνη και πόζαρε με λεοπάρ μπικίνι, σε μια αισθητικά άρτια και επιμελημένη ανάρτηση, την οποία συνόδευσε με… κεράσια.
Κάιλι Τζένερ: Η εμφάνιση με λεοπάρ μπικίνι και κεράσια
Η 27χρονη Κάιλι ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες όπου εμφανίζεται με λεοπάρ μπικίνι, κρατώντας ένα μπολ με φρέσκα κεράσια. Το ιδιαίτερο μανικιούρ της είχε το ίδιο animal print μοτίβο, επιβεβαιώνοντας την προσοχή που δίνει στη λεπτομέρεια. Η ίδια φρόντισε να περιορίσει τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση, χωρίς όμως να αποφύγει τον σχολιασμό στα social media.
Τα σχόλια για τις αισθητικές επεμβάσεις
Παρά την περιορισμένη δυνατότητα σχολίων, αρκετοί χρήστες εστίασαν για άλλη μια φορά στην εικόνα του σώματός της και ειδικά στο ενισχυμένο ντεκολτέ της, το οποίο η ίδια έχει παραδεχτεί δημόσια ότι είναι αποτέλεσμα αισθητικής επέμβασης.
Μερικά από τα σχόλια που κυκλοφόρησαν σε αναδημοσιεύσεις ήταν: «Τι είναι αυτό που έκανε; Γιατί δεν υπάρχουν σημάδια;», «Η Κιμ θα είναι πολύ θυμωμένη», «Πώς μπορείς να παραμένεις τόσο όμορφη ενώ τα χρόνια περνάνε;». Η Κάιλι έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι υπήρξε ανασφαλής με την εμφάνισή της και έχει προβεί σε επεμβάσεις, προσπαθώντας πλέον να προσεγγίσει ένα πιο ισορροπημένο προφίλ.