Ο Γιώργος Κοψιδάς είναι ένας καλλιτέχνης που έχει χαράξει τη δική του πορεία, τόσο στον χώρο της υποκριτικής όσο και στη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η επιλογή του να ακολουθεί έναν αυστηρά βίγκαν τρόπο ζωής, σε συνδυασμό με την ήρεμη και σταθερή στάση του απέναντι στην τηλεοπτική προβολή, τον έχουν κάνει να ξεχωρίζει. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή Super Κατερίνα και στη ρεπόρτερ Μαρία Κοκολάκη, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε τόσο για τις επαγγελματικές του σκέψεις όσο και για τη βαθιά του σύνδεση με τον βιγκανισμό.


Γιώργος Κοψιδάς: «Η τηλεόραση είναι στα σχέδιά μου – Αλλά δεν σκέφτομαι να γίνω παρουσιαστής»

«Πάντα είναι η τηλεόραση στα σχέδια μου. Αν είναι κάτι που μ’ αρέσει, με ενεργοποιεί και θέλω να το κάνω, είμαι μέσα πάντα», ανέφερε ο Γιώργος Κοψιδάς όταν ρωτήθηκε για τις μελλοντικές του κινήσεις στο τηλεοπτικό τοπίο. Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να δοκιμαστεί στην παρουσίαση, δήλωσε: «Δεν ξέρω αν θα τολμούσα κάτι στην παρουσίαση, μου κάνουν και συχνά αυτή την ερώτηση. Αυτό πάντα γινόταν, και παλαιότερα ηθοποιοί παρουσίαζαν παιχνίδια. Εγώ δεν έχω δεχθεί πάντως τέτοια πρόταση, όχι». Και συμπλήρωσε με ειλικρίνεια: «Αν ήταν ένα κόνσεπτ το οποίο θα μου άρεσε, μπορεί και να το σκεφτόμουν. Γιατί όχι; Δεν είναι όμως ότι σκέφτομαι να γίνω παρουσιαστής».

 

«Ο βιγκανισμός είναι η φιλοσοφία μου – Θα είμαι για πάντα»

Σε ένα πιο προσωπικό κομμάτι, ο ηθοποιός μίλησε για τον βιγκανισμό, τονίζοντας πως πρόκειται για βαθιά του επιλογή και όχι για μια μόδα ή έναν τρόπο να προκαλέσει εντυπώσεις. «Ο βιγκανισμός είναι κάτι που το αισθάνομαι, είναι ο τρόπος ζωής μου και η φιλοσοφία μου. Δεν το κάνω δηλαδή για να πάρω τα εύσημα», είπε χαρακτηριστικά, αποδομώντας την αντίληψη ότι πρόκειται για lifestyle επιλογή. Και πρόσθεσε με απόλυτη σαφήνεια: «Είμαι 12 χρόνια βίγκαν γιατί έτσι νιώθω και θα είμαι για όλη την υπόλοιπη ζωή μου».