Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαιρινό Ραντεβού» και τη Σοφία Μανουσακίδου, λίγες ημέρες μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Με ειλικρίνεια, η παρουσιάστρια εξέφρασε τις σκέψεις της για το παρελθόν, την τωρινή της στάση και το ενδεχόμενο μιας νέας αρχής στην τηλεόραση. Αν και στο παρελθόν, έχει παραδεχτεί πως έχει κάνει λάθη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λέει τώρα πως «δεν θεωρεί ότι έχει κάνει κάτι για να συγχωρήσει τον εαυτό της».

Διαβάστε: Ναταλία Γερμανού για Σπυροπούλου: "Δεν αισθάνθηκα ότι φερόμουν πάρα πολύ καλά στην Κωνσταντίνα τότε" (Βίντεο)

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αυτοκριτική για το παρελθόν

«Ο κάθε άνθρωπος κάνει τα λάθη του. Μετά από τόσα χρόνια και όταν πάρεις απόσταση, μπορεί να τα δεις από άλλη πλευρά. Και εγώ έχω πει για κάποια στιγμές, ότι σήμερα θα τις χειριζόμουν διαφορετικά. Σαν καινούργια και εγώ τότε, έπρεπε να είμαι πιο προσεκτική και να μην δώσω αφορμή για σχόλια», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η επιθυμία για ευχάριστο περιεχόμενο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τόνισε ότι, αν επιστρέψει, θα ήθελε να το κάνει με κάτι που θα φέρνει χαρά. «Ο κόσμος έχει αρκετά προβλήματα οπότε αν επιστρέψω θα ήθελα να επιστρέψω με κάτι ευχάριστο. Θα ήθελα ή πρωινή ή μεσημεριανή εκπομπή, δεν θα έκανα βραδινή εκπομπή».


Αμφιβολίες για το αν υπάρχει χώρος για επιστροφή

«Δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή υπάρχει χώρος για μένα στην τηλεόραση. Αν υπάρχει και μου δοθεί η ευκαιρία, θα ήθελα να κάνω κάτι ενδιαφέρον. Όλοι μου λένε ότι τους λείπω από την τηλεόραση, αλλά δεν ξέρω αν το εννοούν», κατέληξε με ρεαλισμό και αυτογνωσία.