Μετά τη συνέντευξη του γιου της, Χρίστου Κούγια, στον Ανέστη Ευαγγελόπουλο, η Εύη Βατίδου προχώρησε σε δημόσια παρέμβαση, απαντώντας με σκληρές εκφράσεις στον πρώην σύζυγό της, αείμνηστο Αλέξη Κούγια. Τα σχόλιά της κάτω από το βίντεο της συνέντευξης έγιναν viral, καθώς περιλαμβάνουν σοβαρές κατηγορίες και προσωπικές αποκαλύψεις.

Διαβάστε: Χρίστος Κούγιας για τους γονείς του: "Το διαζύγιο δεν με πείραξε - Η κόντρα τους μας πήρε όλους μαζί" (Βίντεο)

Οι δηλώσεις του Χρίστου Κούγια

Ο Χρίστος Κούγιας άνοιξε την καρδιά του στο YouTube, μιλώντας για τις οικογενειακές εντάσεις, την εξάρτηση από τον τζόγο, και τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα του. «Ο πατέρας μου καθυστερούσε τη διατροφή, με έδιωξε από το σπίτι», δήλωσε, ενώ αναφέρθηκε και στην περιουσία του Αλέξη Κούγια, λέγοντας: «Πούλησα όλα του τα αυτοκίνητα,  – γελούσαμε όταν έλεγαν για 28 ακίνητα».

Μετά τη συνέντευξη του γιου της, Χρήστου Κούγια, στον Ανέστη Ευαγγελόπουλο, η Εύη Βατίδου προχώρησε σε δημόσια παρέμβαση, απαντώντας με σκληρές εκφράσεις στον πρώην σύζυγό της, αείμνηστο Αλέξη Κούγια.

Η έκρηξη της Εύης Βατίδου

Η Εύη Βατίδου δεν έμεινε σιωπηλή. Σε σχόλιό της κάτω από το βίντεο του γιου της, έγραψε: «Ακριβώς. Μέχρι που δούλευα και σεζόν και πόσα έχω κάνει για να πηγαίνει ο αείμνηστος με τις γκόμενες τις δικηγορίνες βόλτα στα μπουζούκια και να φωτογραφίζεται και ταυτόχρονα να με υποτιμάει και ταυτόχρονα πολλά άλλα, και εννοείται μικρότερες από εμένα, να πετάει λουλούδια…»

Η έκρηξη της Εύης Βατίδου Η Εύη Βατίδου δεν έμεινε σιωπηλή. Σε σχόλιό της κάτω από το βίντεο του γιου της, έγραψε:  «Ακριβώς. Μέχρι που δούλευα και σεζόν και πόσα έχω κάνει για να πηγαίνει ο αείμνηστος με τις γκόμενες τις δικηγορίνες βόλτα στα μπουζούκια...
«Βεβαίως τα κατάφερα. Ήταν ξεφτίλα των ελληνικών νόμων που δεν εφαρμόστηκε η αυτονόητη διατροφή των 2200 που πήρα για όλα, plus σχολεία που δεν πλήρωσε, plus ότι σταμάτησε και αυτά να πληρώνει. Και εννοείται με πέταξε κανονικότατα στο δρόμο και εννοείται ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ».

«Βρέθηκα να χρωστάω 93.000 ευρώ»

Συνεχίζοντας την ανάρτησή της, η Εύη Βατίδου εξομολογείται: «Ό,τι είχα να πω, το είπα. Ό,τι είχα να δηλώσω, το δήλωσα, ήδη από το 2006. Είχα κάθε νόμιμο δικαίωμα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, να ασκήσω τις διαδικασίες που μου έδινε ο νόμος δικαίωμα και το έκανα. Και όμως, βρέθηκα να χάνω μια δίκη και να χρωστάω 93.000 ευρώ, μόνο και μόνο για να “φαίνεται” κάποιος μεγαλόψυχος. Αυτό δεν είναι δικαιοσύνη, είναι προσβολή».

«Ό,τι είχα να πω, το είπα. Ό,τι είχα να δηλώσω, το δήλωσα, ήδη από το 2006. Είχα κάθε νόμιμο δικαίωμα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, να ασκήσω τις διαδικασίες που μου έδινε ο νόμος δικαίωμα και το έκανα», τόνισε η Εύη Βατίδου.
«Από εκεί και πέρα, σιωπή. Δεν ξαναμίλησα. Όχι γιατί δεν είχα να πω, αλλά γιατί σέβομαι. Αντιθέτως, όλοι οι άλλοι μίλησαν. Δημοσιογράφοι, αστυνομία, πολιτεία, ελληνικά δικαστήρια, ακόμα και η ίδια η κοινωνία. Και τι έκαναν; Με καταδίκασαν. Ξεκάθαρα. Με πουλήσατε όλοι και τσάμπα. Γίνατε κομμάτι της ζωής μου χωρίς να σας το ζητήσω, θησαυρίσατε, και συνεχίζετε να με βρίζετε λες και είστε όλοι αλάνθαστοι και τέλειοι γονείς».