Οργή Χάρι και Μέγκαν για τις διαρροές από το Παλάτι: "Υπονόμευση του διαλόγου με τον βασιλιά Κάρολο"
Η συμφιλίωση των Σάσεξ με το Παλάτι σε τεντωμένο σχοινί
Ο Χάρι και η Μέγκαν εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τις διαρροές γύρω από την άτυπη συνάντηση με εκπροσώπους του βασιλιά Καρόλου. Γιατί θεωρούν ότι υπονομεύτηκε κάθε προσπάθεια συμφιλίωσης.

Αντί να φέρει συμφιλίωση, η φερόμενη άτυπη «συνάντηση ειρήνης» μεταξύ εκπροσώπων του πρίγκιπα Χάρι και του βασιλιά Καρόλου φαίνεται να έχει πυροδοτήσει νέα κρίση στις ήδη τεταμένες σχέσεις των Σάσεξ με το Παλάτι. Οι διαρροές στον Τύπο προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του στρατοπέδου Χάρι και Μέγκαν, με τους ίδιους να κάνουν λόγο για προσπάθεια υπονόμευσης ενός εύθραυστου διαλόγου.
Η Daily Telegraph από την πλευρά της ανέφερε ότι τόσο ο Χάρι όσο και ο βασιλιάς Κάρολος είχαν εγκρίνει τη συνάντηση, η οποία χαρακτηρίστηκε «σύνοδος κορυφής για την ειρήνη». Ωστόσο, η δημοσιότητα που ακολούθησε φέρεται να έριξε βαριά σκιά στην ήδη εύθραυστη προσπάθεια συμφιλίωσης.
«Πλήρης διαστρέβλωση» και έντονη δυσαρέσκεια
Με αιχμηρή δήλωση, η επικοινωνιακή ομάδα του ζευγαριού διέψευσε τα δημοσιεύματα περί «μυστικής συνάντησης» εκπροσώπων τους με συμβούλους του Παλατιού. Το περιβάλλον των Σάσεξ κάνει λόγο για πλήρη διαστρέβλωση των γεγονότων και αποδοκιμάζει τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε μια προσπάθεια επαναπροσέγγισης.Το περιστατικό που προκάλεσε την κρίση
Σύμφωνα με τη Daily Mail, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτικό λέσχη του Λονδίνου, όπου οι δύο πλευρές συνομίλησαν «πίνοντας κοκτέιλ στη βεράντα». Η ανάλαφρη παρουσίαση της συνάντησης εξόργισε το περιβάλλον του Χάρι, που φέρεται να θεωρεί πως η διαρροή καταστρέφει κάθε ουσιαστική προοπτική διαλόγου.Η Daily Telegraph από την πλευρά της ανέφερε ότι τόσο ο Χάρι όσο και ο βασιλιάς Κάρολος είχαν εγκρίνει τη συνάντηση, η οποία χαρακτηρίστηκε «σύνοδος κορυφής για την ειρήνη». Ωστόσο, η δημοσιότητα που ακολούθησε φέρεται να έριξε βαριά σκιά στην ήδη εύθραυστη προσπάθεια συμφιλίωσης.