Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης ζουν το πρώτο τους καλοκαίρι ως ζευγάρι, επιλέγοντας να το ξεκινήσουν με ένα ταξίδι που συνδυάζει τέχνη, πολιτισμό και προσωπικές στιγμές. Οι δύο ηθοποιοί, που κρατούν διακριτική στάση όσον αφορά την προσωπική τους ζωή, έκαναν την πρώτη κοινή καλοκαιρινή τους εμφάνιση στη Λέσβο, και συγκεκριμένα στη Μυτιλήνη, συμμετέχοντας στο «2ο Φεστιβάλ Σαπφούς». Παράλληλα, απόλαυσαν τις φυσικές ομορφιές του νησιού, επιβεβαιώνοντας ότι η σχέση τους εξελίσσεται με τρυφερότητα και ηρεμία.

Διαβάστε: Παπαδημητρίου & Γεροντιδάκης: Διάβασαν Γερμανό στη Μυτιλήνη και φούντωσαν ξανά οι φήμες για σχέση (Βίντεο)

Παπαδημητρίου & Γεροντιδάκης: Ένα καλοκαίρι που ξεκινά με συναίσθημα

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ένα ζευγάρι που αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, φαίνεται να διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους του. Παρά την επιθυμία τους να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, η κοινή τους παρουσία στη Λέσβο δεν πέρασε απαρατήρητη.

Συνδυάζοντας την τέχνη με τον έρωτα

Οι δυο ταλαντούχοι ηθοποιοί βρέθηκαν στο νησί της Λέσβου με αφορμή τη συμμετοχή τους στο «2ο Φεστιβάλ Σαπφούς», όπου διάβασαν αποσπάσματα από έργο του Φρέντυ Γερμανού, σε μια εκδήλωση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Η καλλιτεχνική τους σύμπραξη εξελίχθηκε σε μια αληθινή εμπειρία συντροφικότητας, αφού κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Μυτιλήνη ήταν αχώριστοι, γεμάτοι τρυφερότητα και φυσική χημεία.

Διαβάστε: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Φεστιβάλ Σαπφούς στη Μυτιλήνη (Εικόνες)

Ρομαντικές στιγμές στο νησί της Σαπφούς

Το Σάββατο 12 Ιουλίου, το ζευγάρι απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης σε παραλία του νησιού, μακριά από την πολυκοσμία, ενώ το βράδυ παρακολούθησαν τη μοναδική παράσταση της Μαρίας Ναυπλιώτου και του Θοδωρή Οικονόμου στον αρχαιολογικό χώρο του Ιερού του Μέσσου, μια βραδιά αφιερωμένη στην ποίηση της Σαπφούς.


Η ανάρτηση που έκανε η Ντορέττα Παπαδημητρίου από το ταξίδι τους στην Μυτιλήνη 

Το καλοκαιρινό τους ταξίδι μόλις ξεκίνησε

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε στιγμιότυπα από το ταξίδι στη Μυτιλήνη, αποκαλύπτοντας την ανεπιτήδευτη ομορφιά του νησιού αλλά και το ζεστό κλίμα που μοιράζεται με τον σύντροφό της. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Realnews», οι δυο τους σχεδιάζουν και άλλες καλοκαιρινές αποδράσεις, θέλοντας να ζήσουν κάθε στιγμή αυτού του πρώτου τους καλοκαιριού μαζί, με έρωτα και ξεγνοιασιά.