Περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης σε παραλία κατήγγειλε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram η Έλενα Κρεμλίδου. Όπως περιγράφει στην ανάρτησή της, άγνωστος άνδρας την άγγιξε άσεμνα, γεγονός που, όπως σημειώνει, δεν μπορούσε να θεωρηθεί «κατά λάθος».

Διαβάστε: Έλενα Κρεμλίδου για το revenge porn: "Δεν θέλω άλλες γυναίκες να φτάσουν στο σημείο να πηδήξουν από το μπαλκόνι"

Η influencer ανέφερε ότι αντέδρασε άμεσα, ενώ και άλλοι παρευρισκόμενοι διαμαρτυρήθηκαν στον άντρα, ο οποίος απλώς απολογήθηκε ισχυριζόμενος πως «ήταν κατά λάθος». Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στη στάση του υπευθύνου της παραλίας, ο οποίος, σύμφωνα με την ίδια, υποβάθμισε το περιστατικό και επέτρεψε στον δράστη να παραμείνει στον χώρο, χωρίς καμία συνέπεια.

Η Κρεμλίδου υπογράμμισε πως η πρόθεση του άνδρα ήταν ξεκάθαρη και πως τέτοιες συμπεριφορές δεν πρέπει να περνούν απαρατήρητες ή να δικαιολογούνται.

Η Έλενα Κρεμλίδου σε Instagram story που έκανε ανέφερε: «Εσύ που με χούφτωσες πριν λίγο στην παραλία και όταν σε πιάσαμε και σε βγάλαμε στην είσοδο ήρθες να πεις “συγγνώμη, κατά λάθος” εύχομαι να ήταν το τελευταίο λάθος σου σε γυναίκα. Δεν μπορείς να λες ότι απλώς έτυχε, όταν σε είδα που με είδες που πλησίαζα από πίσω σου και ένιωσα αλλά και είδα το χέρι σου ξεκάθαρα στην αντίθετη μεριά του σώματός μου εκείνη ακριβώς τη στιγμή. Δεν φτάνει εκεί ένα χέρι κατά λάθος. Οι φίλοι σου γιατί ζήτησαν συγγνώμη εκ μέρους σου, αν ήταν όντως κατά λάθος; Πώς ξέρουν πως δεν έγινε; Και πού το είδαν; Πού κοιτούσαν; Και ο υπεύθυνος γιατί απλά προσπάθησε να πρήξει εμένα λέγοντας μου πως δεν έχει νόημα όλο αυτό που κάνω ενώ σας άφησε να μείνετε μέσα, όταν εμείς φωνάζαμε πως γίναμε μάρτυρες παρενόχλησης;».

Στη συνέχεια, εξήγησε τον λόγο που μοιράστηκε το συμβάν: «Το κάνω θέμα γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει σε μια κοπέλα, και δεν γίνεται να θεωρούμαστε εμείς πάντα οι τρελές όταν κάτι είναι ξεκάθαρο και το βλέπουμε με τα μάτια μας. Κορίτσια να μιλάτε και να φωνάζετε αν χρειαστεί, μην το αφήνετε να περνάει έτσι. Μέχρι να σταματήσουν να μας ακουμπάνε σαν να τους ανήκουμε».

Η Έλενα Κρεμλίδου καταγγέλλει παρενόχληση σε παραλία: "Δεν ήταν καταλάθος, εύχομαι να ήταν το τελευταίο λάθος σου σε γυναίκα"


Σε μία δεύτερη ανάρτηση, η Instagrammer πρόσθεσε:«Και φτάνει πια με το gaslighting. Μια ολόκληρη παρέα αντρών να προσπαθεί να πείσει μια γυναίκα πως δεν είδε και δεν ένιωσε το χέρι ενός άλλου άντρα πάνω της».

Η Έλενα Κρεμλίδου καταγγέλλει παρενόχληση σε παραλία: "Δεν ήταν καταλάθος, εύχομαι να ήταν το τελευταίο λάθος σου σε γυναίκα"