Γέννησε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: Οι πρώτες δηλώσεις της πρώην παίκτριας του Big Brother
«Σπάσανε τα νερά μου κι έκανα 30 ώρες για να γεννήσω»
Η πρώην παίκτρια του Big Brother Αφροδίτη Γεροκωνσταντή κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί και μοιράζεται τη συγκίνησή της με το κοινό

Η είδηση πως η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή έγινε μανούλα έχει συγκινήσει τους θαυμαστές της, που την ακολουθούν από τα χρόνια της στο Big Brother και στη συνέχεια στην υποκριτική. Η πρώην παίκτρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιές κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Τζιμ Γεωργαντή. Μιλώντας για τη γέννα της, η οποία ήταν μια απαιτητική αλλά γεμάτη συγκινήσεις διαδικασία, η Αφροδίτη άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Καλοκαιρινό Ραντεβού», περιγράφοντας κάθε λεπτομέρεια και τονίζοντας τη σημασία της υποστήριξης που είχε από τον σύντροφό της.
Διαβάστε: Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: Η εγκυμονούσα αποκαλύπτει - "Μου λένε ότι είμαι ανεύθυνη και ότι θα κάνω κακό στο παιδί μου επειδή τρώω"
Αφροδίτη Γεροκωνσταντή για τη δύσκολη γέννα: «Έκανα 30 ώρες για να γεννήσω»
«Προφανώς εγώ δε θα είχα κάτι φυσιολογικό να σας πω. Εννοείται αυτό, γιατί έτσι είναι η ζωή μου. Είχα μια εγκυμοσύνη πάρα πολύ καλή. Ευγνωμονώ το σώμα μου, τον γιατρό μου, τους ανθρώπους γύρω μου που με στήριξαν. Είχα μια πολύ καλή εγκυμοσύνη. Όταν όμως ήρθε η ώρα του τοκετού, σπάσανε τα νερά μου κι έκανα 30 ώρες για να γεννήσω. Τα νερά μου σπάσανε Παρασκευή πρωί και γεννήθηκε τελικά το μωρό Σάββατο μεσημέρι. Συνειδητοποιήσαμε ότι δε βγαίνει γιατί, παρότι είχα μια καλή εγκυμοσύνη και μια τέλεια διαστολή, τελικά είμαι πάρα πολύ στενή στη λεκάνη. Η μικρή είναι Καρκίνος με ωροσκόπο Σκορπιό», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η πρώην παίκτρια του Big Brother, για την στήριξη του συντρόφου της: «Ο Τζιμ έχει ταλαιπωρηθεί περισσότερο»
Όταν η κουβέντα στράφηκε στον σύντροφό της, η Αφροδίτη δεν παρέλειψε να τονίσει τη σημασία της στήριξής του σε όλη αυτή τη διαδικασία: «Ο Τζιμ, νομίζω, είναι αυτός που έχει ταλαιπωρηθεί περισσότερο από όλους. Οι άντρες περνάνε όλα τα βάσανα. Με βοηθάει. Το πιο σημαντικό – θέλω να το πω αυτό – είναι ότι έχω έναν σύντροφο που είναι μαζί μου όλη την ώρα», είπε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή