Ένα νέο, δημιουργικό και συνειδητό κεφάλαιο φαίνεται πως διανύει ο Σταύρος Σβήγκος, συνδυάζοντας επαγγελματικές προκλήσεις, καλλιτεχνικά σχέδια και προσωπικές ισορροπίες. Ο αγαπημένος ηθοποιός βγήκε σήμερα σε ζωντανή σύνδεση από την Αντίπαρο στην εκπομπή «Καλοκαιρινό ραντεβού» και μίλησε για όλα - για την επιχειρηματική του στροφή, τις θεατρικές του επιλογές αλλά και τη σύντροφό του, Γιολάντα Καλογεροπούλου. Ο Σταύρος Σβήγκος, γνωστός για τη γνήσια, ανεπιτήδευτη παρουσία του και το χιούμορ του, αποκάλυψε ότι το φετινό καλοκαίρι δεν τον βρίσκει μόνο σε παραλίες αλλά και σε ένα νέο εγχείρημα που τον γεμίζει: ένα μαγαζί εστίασης στον κεντρικό πεζόδρομο της Αντιπάρου, το οποίο διατηρεί μαζί με συνεργάτες του.

Σταύρος Σβήγκος: «Δεν το λες και αποφόρτιση… αλλά μου αρέσει»

«Δεν το λες και αποφόρτιση, δεν είμαι από τους ανθρώπους που ανοίγουν ένα μαγαζί και απλά παρατηρούν. Είμαι δίπλα στους συνεργάτες μου και βοηθώ. Είναι μια άλλου είδους αποφόρτιση, δεν είναι ότι κάθομαι, αλλά μου αρέσει», ανέφερε με ειλικρίνεια ο ηθοποιός, περιγράφοντας την καθημερινότητά του στο νησί.Όπως αποκάλυψε, παρά την απαιτητική ενασχόληση με την επιχείρηση, η παρουσία του σε καλλιτεχνικά δρώμενα δεν σταματά, καθώς θα συμμετάσχει στη νέα σειρά του Alpha, Porto Leone, τη σεζόν που έρχεται. Ωστόσο, φέτος αποφάσισε να κάνει μια παύση από το θέατρο. «Όσες φορές μου έχει τύχει Επίδαυρος, δεν έχω πει όχι. Αλλά άμα έχει 60 πιάτσες μετά, όχι! Του χρόνου δεν θα κάνω θέατρο, για να έχω ελεύθερο χρόνο για την προσωπική μου ζωή, το παιδί μου κλπ…», δήλωσε, εξηγώντας ότι οι προσωπικές του προτεραιότητες μπαίνουν πλέον μπροστά.

 

«Διεκδικώ χρόνο για τη Γιολάντα και τα παιδιά μας»

Η κουβέντα δεν θα μπορούσε να μην πάει και στην προσωπική του ζωή. Όταν η Ιωάννα Μαλέσκου τον ρώτησε ευθέως για τη σύντροφό του, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο Σταύρος Σβήγκος δεν απέφυγε την ερώτηση, αλλά αντίθετα απάντησε με διακριτική στοργή: «Δεν είναι εδώ η Γιολάντα, αλλά έχουμε χρόνο, διεκδικώ χρόνο και για τη Γιολάντα και για τα παιδιά μας.»