Η Χριστίνα Κοντοβά απολαμβάνει τις διακοπές της στο πανέμορφο νησί της Σκοπέλου (Εικόνες)
Η σχεδιάστρια μόδας μοιράστηκε μια σειρά από στιγμιότυπα από την εξόρμηση της
Η Χριστίνα Κοντοβά απολαμβάνει τις ηλιόλουστες στιγμές και τη γαλήνη της Σκοπέλου, φορτίζοντας τις μπαταρίες της για τη συνέχεια

Η Χριστίνα Κοντοβά ζει τις πιο όμορφες καλοκαιρινές στιγμές της στη Σκόπελο, έναν από τους πιο γραφικούς προορισμούς των Σποράδων. Μετά από μια απαιτητική χρονιά, η σχεδιάστρια μόδας φαίνεται να απολαμβάνει κάθε λεπτό της ξεγνοιασιάς της, φορτίζοντας τις μπαταρίες της σε ένα περιβάλλον γεμάτο ήλιο, θάλασσα και φυσική ομορφιά. Μέσα από τα social media μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες που αποτυπώνουν τη χαλάρωση και την ευεξία που νιώθει αυτές τις μέρες.
Η Χριστίνα Κοντοβά στη Σκόπελο: Καλοκαιρινή απόδραση γεμάτη στυλ και χαμόγελα
Την Τετάρτη 23 Ιουλίου, η Χριστίνα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τις βουτιές και τις βόλτες της στο νησί. Φορώντας ένα κομψό μαύρο μπικίνι με πουκάμισο και παντελόνα σε γήινους τόνους, συμπλήρωσε το look της με ένα πλατύγυρο μαύρο καπέλο. Φανερά ευδιάθετη και χαμογελαστή, η σχεδιάστρια φωτογραφήθηκε απολαμβάνοντας την ηρεμία και τη μαγεία της Σκοπέλου, χαρίζοντας έμπνευση για καλοκαιρινές εμφανίσεις και στιγμές χαλάρωσης.













