Την απάντησή του στα αρνητικά και ειρωνικά σχόλια που έγραψαν κάτω από οικογενειακές του φωτογραφίες έδωσε ο Γιώργος Πατούλης. Ο Πρώην Περιφερειάρχης Αττικής σε βίντεο που ανάρτησε στα social media ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θέλει να «φωτίσει» το φαινόμενο του cyberbullying.


Πατούλης: Η απάντησή του στα αρνητικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με την Νάνσυ Κοιλού  

Αφορμή στάθηκε ένα ταξίδι του Γιώργου Πατούλη στην Κρήτη με την σύζυγό του Νάνσυ Κοιλού και το παιδί τους, κατά τη διάρκεια του οποίου επισκέφθηκαν το πολύ γνωστό ενυδρείο, που βρίσκεται στην πόλη του Ηρακλείου. Ο ίδιος ανάρτησε αρκετές φωτογραφίες και σε κάποιες εξ αυτών ποζάρει με τη σύζυγο και το μωρό τους, με τα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση να είναι αρκετά, μερικά εκ των οποίων αναφέρονταν στην διαφορά ηλικίας του ζευγαριού. 



«Όμορφη η κορούλα σας, σας μοιάζει» έγραψαν κάποιοι ειρωνικά, με τον Γιώργο Πατούλη να απαντά ευθέως «ευτυχώς που δε σου μοιάζει. Κοίτα να κάνεις τίποτα στη ζωή σου ουσιαστικό και άσε τις χαζομάρες. Εκτός αν από αυτό βγάζεις λεφτά, να ασχολείσαι με πικρόχολα σχόλια»

Στο βίντεο, το οποίο ανέβασε ο Γιώργος Πατούλης στην πλατφόρμα "Χ", ο ίδιος γράφει στη σχετική λεζάντα: «Φωτίζεται ένα φαινόμενο που, δυστυχώς, έχουμε συνηθίσει να προσπερνάμε: το cyberbullying. Τα ειρωνικά, προσβλητικά και κακεντρεχή σχόλια που εμφανίζονται κάτω από αναρτήσεις – ειδικά όταν στοχεύουν πρόσωπα – δεν είναι απλά “γνώμες”. Είναι λεκτική βία».

Στο εν λόγω βίντεο ο πρώην Περιφερειάρχης μεταξύ άλλων αναφέρει πως όντως υπάρχει διαφορά ηλικίας μεταξύ του ιδίου και της συζύγου του, ωστόσο «είναι κάτι που δεν βλέπουμε εμείς».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Πατούλης:

«Τις τελευταίες ημέρες μετά από μια ανάρτηση με στιγμές της οικογένειάς μου και του παιδιού μου, είδα πολλά θετικά σχόλια, αλλά είδα και ορισμένα κακεντρεχή σχόλια που αφορούν την προσωπική μου ζωή και τη διαφορά ηλικίας που έχω εγώ και η σύζυγός μου. Και πράγματι υπάρχει, αλλά είναι κάτι που δεν βλέπουμε εμείς.

Διότι η αγάπη , αλλά και το πλασματάκι που ήρθε από την αγάπη μας είναι εκείνη που δένει την οικογένειά μας και προφανώς θα είμαστε δίπλα σε αυτό το πλασματάκι για όσο μας χρειάζεται.

Ωστόσο θα ήθελα τονίσω ότι τα θέματα που αφορούν την οικογένεια και χρήζουν ιδιαίτερης ευαισθησίας εμάς μας αφορούν αλλά σκέφτομαι συγχρόνως ένα κοινωνικό ζήτημα. Η βία θα φέρει βία και σκέφτομαι τους εφήβους, το μπούλινγκ, όλο αυτό πίσω από ένα πληκτρολόγιο που εκπέμπουν. Ενώ θα πρέπει η αγάπη να φέρει αγάπη και αυτό είναι που θα μας αλλάξει την κοινωνία και θα μας κάνει μια κοινωνία που όλοι θα αγαπάμε τον συνάνθρωπό μας και αυτό θα εισπράττουμε και εμείς από αυτή».

Δείτε το βίντεο: