Κατερίνα Λιόλιου: Απόλαυσε τις διακοπές της στην Αλόννησο λίγο πριν ξεκινήσει περιοδεία - "Οι μπαταρίες γέμισαν για τα καλά"
Η ανάρτηση της τραγουδίστριας
Η καλοκαιρινή περιοδεία της Κατερίνας Λιόλιου ξεκινά σήμερα, Παρασκευή 1η Αυγούστου

Τις διακοπές της στην Αλόννησο έκανε η Κατερίνα Λιόλιου λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής της περιοδείας, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης. Με ανάρτηση της στο Instagram, η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις διακοπές της, που περιλαμβάνουν μπάνια στη θάλασσα και εξερεύνηση της Αλοννήσου.
Διαβάστε: Στάθης Σχίζας: "Τον μοναδικό παίκτη που θα ήθελα να δω στο Exathlon είναι..."
Η Κατερίνα Λιόλιου χαρακτήρισε το νησί των Σποράδων «μικρό παράδεισο» και στη συνέχεια δήλωσε έτοιμη για την καλοκαιρινή περιοδεία της, η οποία ξεκινάει την Παρασκευή 1 Αυγούστου: «Αλόννησος… Ένας μικρός παράδεισος που μου χάρισε λίγες μέρες αληθινής ξεκούρασης. Μαγευτικά τοπία, θάλασσες που σου κόβουν την ανάσα, μυρωδιές καλοκαιριού και αμέτρητες στιγμές με αγαπημένους φίλους που γέμισαν την ψυχή μου. Οι συζητήσεις κάτω απ’ τα αστέρια, τα γέλια, η ηρεμία… Όλα λειτούργησαν σαν επανεκκίνηση. Οι μπαταρίες γέμισαν για τα καλά - και τώρα είμαι έτοιμη για την επόμενη φάση! Από αύριο ξεκινά η περιοδεία μας και ανυπομονώ όσο τίποτα να σας συναντήσω από κοντά, να τραγουδήσουμε, να γίνουμε ένα! Είστε η δύναμή μου. Σας θέλω δίπλα μου. Ξεκινάμε… δυνατά!».
Διαβάστε: Στάθης Σχίζας: "Τον μοναδικό παίκτη που θα ήθελα να δω στο Exathlon είναι..."
Κατερίνα Λιόλιου: Αλόννησος… Ένας μικρός παράδεισος που μου χάρισε λίγες μέρες αληθινής ξεκούρασης
Η Κατερίνα Λιόλιου χαρακτήρισε το νησί των Σποράδων «μικρό παράδεισο» και στη συνέχεια δήλωσε έτοιμη για την καλοκαιρινή περιοδεία της, η οποία ξεκινάει την Παρασκευή 1 Αυγούστου: «Αλόννησος… Ένας μικρός παράδεισος που μου χάρισε λίγες μέρες αληθινής ξεκούρασης. Μαγευτικά τοπία, θάλασσες που σου κόβουν την ανάσα, μυρωδιές καλοκαιριού και αμέτρητες στιγμές με αγαπημένους φίλους που γέμισαν την ψυχή μου. Οι συζητήσεις κάτω απ’ τα αστέρια, τα γέλια, η ηρεμία… Όλα λειτούργησαν σαν επανεκκίνηση. Οι μπαταρίες γέμισαν για τα καλά - και τώρα είμαι έτοιμη για την επόμενη φάση! Από αύριο ξεκινά η περιοδεία μας και ανυπομονώ όσο τίποτα να σας συναντήσω από κοντά, να τραγουδήσουμε, να γίνουμε ένα! Είστε η δύναμή μου. Σας θέλω δίπλα μου. Ξεκινάμε… δυνατά!».Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.