Μαρία Ναυπλιώτου: Οι διακοπές στη Χίο και οι ανέμελες πόζες με μαγιό στη θάλασσα (Εικόνες)
Ήλιος, θάλασσα, παραλίες ανέγγιχτες, σχολίασε η ηθοποιός
Η Μαρία Ναυπλιώτου απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και καλοκαιρινής ανεμελιάς στο νησί της Χίου, ποζάροντας φυσικά και κομψά με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου

Η Μαρία Ναυπλιώτου, μια από τις πιο διακριτικές και κομψές παρουσίες του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με φόντο το μαγευτικό νησί της Χίου. Η αγαπημένη ηθοποιός, που ξεχωρίζει όχι μόνο για το ταλέντο της αλλά και για τη φυσική της ομορφιά, ταξίδεψε στο νησί και μοιράστηκε με το κοινό της μια σειρά από φωτογραφίες που αναδεικνύουν τόσο την ίδια όσο και τη φυσική ομορφιά του τόπου. Χωρίς ίχνος επιτήδευσης, με χαμόγελο, ανεμελιά και βαθιά σύνδεση με τη φύση, η Μαρία Ναυπλιώτου δημοσίευσε στο Instagram εικόνες από τη θάλασσα, αλλά και από αγαπημένα σημεία του νησιού, αφήνοντας τους ακόλουθούς της να νιώσουν για λίγο πως ταξιδεύουν κι εκείνοι μαζί της.
Η ανάρτηση της Μαρίας Ναυπλιώτου με μαγιό στην Χίο
«Ήλιος, θάλασσα, φίλοι, γέλια. Παραλίες ανέγγιχτες. Ηλιοβασιλέματα που δεν χορταίνεις να κοιτάς γεμάτα μυρωδιές. Μέρες που κυλούν αργά. Η Χίος τα έχει όλα», έγραψε χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή της, η Μαρία Ναυπλιώτου δείχνοντας τον ενθουσιασμό και την ευγνωμοσύνη της για όσα έζησε εκεί.







