Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ταφή του πατέρα του στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Ο γιος του Δημήτρη Κωνσταντάρα με την οικογένειά του και πλήθος φίλων και συνεργατών αποχαιρέτησαν τον σπουδαίο δημοσιογράφο, πολιτικό και συγγραφέα το μεσημέρι της Τετάρτης 27/8 σε κλίμα βαθιάς οδύνης. «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Για εμάς είναι παρηγοριά που είδαμε ότι είχε τόση αγάπη και τόσο ωραίο αντίκτυπο. Έρχονται συνέχεια άνθρωποι και μας λένε πράγματα που δεν ξέραμε, είναι τόσο ωραίο αυτό», τόνισε ο παρουσιαστής-δημοσιογράφος.

Διαβάστε: Δημήτρης Κωνσταντάρας: Συγκίνηση στο τελευταίο "αντίο" - Συντετριμμένοι η σύζυγος και τα παιδιά του (Εικόνες & Βίντεο)

Λάμπρος Κωνσταντάρας: "Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα να σου λένε να είσαι υπερήφανος για τον πατέρα σου"

«Ευχαριστούμε όλους όσοι άφησαν τις δουλειές και τις διακοπές τους για να έρθουν να μας συμπαρασταθούν. Για εμάς είναι πολύτιμο. Κρατάμε τις καλές κουβέντες που ακούσαμε και ακούμε όλες αυτές τις ημέρες. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα να σου λένε να είσαι υπερήφανος για τον πατέρα σου. Μόνο καλές κουβέντες ακούσαμε. Ήρθαν άνθρωποι που τους είχε μαθητές στη δημοσιογραφία, δουλέψανε μαζί, φίλοι του παιδικοί, φίλοι δικοί μας. Ευχαριστώ και τους δικούς μας φίλους που ήρθαν τώρα μέσα στον Αύγουστο, καταλαβαίνω ότι είναι ταλαιπωρία», συμπλήρωσε. «Πολλή περηφάνια. Αυτό που είπε και η αδερφή μου είναι μακάρι να ερχόταν έστω για λίγο, να 'βλεπε όλα αυτά που είπαν γι' αυτόν και να ξανάφευγε», είπε κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η ανάρτηση για τον πατέρα του λίγες ώρες μετά την τελετή

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, λίγες ώρες μετά την κηδεία του πατέρα του, Δημήτρη Κωνσταντάρα, δημοσίευσε μια συγκινητική φωτογραφία από το τελευταίο «αντίο» στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, στην οποία απεικονίζεται με τη μητέρα του, Βίκυ, και την αδελφή του, Παυλίνα, στην εξόδιο ακολουθία. «Αυτό ήταν, πατέρα. Ήταν όλοι εκεί για σένα. Πάντα μαζί», έγραψε στη λεζάντα, με τους διαδικτυακούς του φίλους να του συμπαραστέκονται με μηνύματα αγάπης.