Κωνσταντίνος Βασάλος & Δανάη Βαρθολομάτου: Το κρυφτό από τους paparazzi στη Μύκονο (Βίντεο)
Νέος έρωτας στο νησί των Ανέμων
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές στη Μύκονο, όπου οι φήμες τον θέλουν να είναι σε σχέση με τη Δανάη Βαρθολομάτου, συνεργάτιδα του Κωνσταντίνου Αργυρού. Η κάμερα τον εντόπισε σε βραδινή έξοδο στα Ματογιάννια.

Το φετινό καλοκαίρι φαίνεται πως φέρνει έναν νέο έρωτα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο γνωστός personal trainer και YouTuber αποχαιρέτησε τη θερινή περίοδο στη Μύκονο, όπου σύμφωνα με τις φήμες βρίσκεται κοντά με τη Δανάη Βαρθολομάτου. Το Mykonos Live TV τον απαθανάτισε σε χαλαρή βραδινή έξοδο στα κοσμικά Ματογιάννια, όπου δεν έλειψαν οι συναντήσεις με φίλους και γνωστούς.
Διαβάστε: Κωνσταντίνος Βασάλος: Οι πρώτες φωτογραφίες με τη νέα του σύντροφο Δανάη Βαρθολομάτου από τις καλοκαιρινές τους βόλτες (Εικόνες)
Διαβάστε: Κωνσταντίνος Βασάλος: Οι πρώτες φωτογραφίες με τη νέα του σύντροφο Δανάη Βαρθολομάτου από τις καλοκαιρινές τους βόλτες (Εικόνες)